Lucrurile care te fac să devii o femeie ușoară în fața bărbaților!

Poate că multe dintre voi cred că bărbații iubesc aventurile, însă există și bărbați care vor relații stabile și caută femei care să le fie alături toată viața. Nu toți bărbații sunt la fel, cum nici femeile nu sunt identice.

Nu trebuie să judecăm toți bărbații doar pentru că unul ne-a făcut să suferim la un moment dat. Bărbații sunt diferiți și chiar dacă este greu de crezut, sunt foarte atenți la micile detalii când vine vorba de femei.

Bărbații judecă de cele mai multe ori femeile după felul în care se îmbracă sau felul în care se comportă în societate. Bărbații eu fost întrebați ce consideră că face o femeie să devină o ”femeie ușoară” și au răspuns cât de sincer au putut. Iată ce spun ei:

Cătălin de 26 de ani spune: „ În viziunea mea, o femeie ușoară este acel tip de femeie care este disponibilă 24/24. Dacă o suni la 3 dimineața va fi de acord să îi faci o vizită. De asemenea, este femeia care nu este adepta relațiilor de lungă durată.

Sare din floare în floare și schimbă bărbații ca pe șosete. Poate nu știe ce vrea, însă ar trebui să se cunoască mai întâi pe ea, apoi să înceapă o relație. Femeile ușoare vor să experimenteze orice și oriunde. Când tu nu mai ești disponibil, va avea întotdeauna o a doua sau a treia opțiune.”

Alin de 22 de ani afirmă: „ O femeie care nu poate avea sentimente pentru nimeni. Îi place să se joace cu sentimentele bărbaților și ar fi oricând dispusă să aibă o relație doar pentru bani sau faimă. Vrea să fie în atenția bărbaților și să flirteze doar pentru a-și mai exersa abilitățile.”

Adrian de 44 de ani spune: „Pentru o femeie ușoară contează doar distracția. Dacă ea se simte bine, este perfect. Va exista în viața ei un ”prost” care va fi acolo mereu când va avea nevoie sau când va face o prostie. În acest timp ea va mai flirta și cu alți bărbați sau chiar va avea și relații intime.

Pentru o femeie ușoară contează mult să se simtă apreciată și să se simtă iubită, dorită. Nu contează dacă este doar din punct de vedere fizic, pentru ea este de ajuns. ”

Andrei 26 de ani zice: „ O femeie ușoară nu se schimbă niciodată. Deși este într-o relație, flirtează și cu alți bărbați. Pur și simplu nu se poate abține. O dată ce a călcat strâmb o dată, o va face din nou și din nou.

Nu poți avea încredere în ea pentru că vei fi rănit la nesfârșit. Tot ce trebuie să faci este să te desparți de ea și să o lași să facă ce-i place. Îți poate promit orice, dar tot ca ea va face.”

Victor de 28 de ani spune: „ O femeie ușoară se va culca cu tine, chiar dacă este într-o relație. Poate că îți va spune sau poate că nu că este îndrăgostită de partenerul său, dar că nu este satisfăcută în dormitor. De asta există comunicare, nu? De ce să se ajungă aici?

De asemenea, o femeie ușoară se va amuza mereu pe seama femeilor mai puțin pricepute decât ea. Este o laudă să-ți satisfaci partenerul de fiacre dată, însă nu așa. ”

Mihai de 50 de ani spune: „ O femeie ușoară nu va recunoaște niciodată că este așa. În societate se va purta într-un fel, în dormitor în alt fel. Femeile ușoare nu sunt proaste, însă le dă de gol felul în care se îmbracă, machiajul pe care îl poartă și modul în care vorbesc și se comportă. ”

Bărbații se gândesc la o mie de lucruri în momentul în care văd o femeie și pot să-și dea seama din primele 15 minute dacă pot să aibă ceva serios cu femeia respectivă sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*