Lucrul pe care MULTE FEMEI IL FAC INAINTE DE SEX – este periculos!

Probabil ca nu te gandesti prea mult inainte de o partida de sex. Ti se pare suficient faptul ca esti curat si ca te-ai spalat pe dinti, insa aceste lucruri nu sunt deloc suficiente pentru a avea o partida de sex reusita.

Fie ca esti femeie sau barbat, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi pentru a nu avea parte de momente neplacute in timpul partidei de sex.

Ca sa te protejezi de flatulenta, precum si de bolile cu transmitere sexuala, iata cateva reguli pe care trebuie sa le urmezi cu sfintenie si totul va fi bine in pat.

In primul rand, nu lua medicamente impotriva alergiilor inaintea unei partide de sex. Daca ai urticarie, eczene, alergii, rinite si conjunctivite si le tratezi cu medicamente antihistaminice, acestea iti vor usca mucoasele, dar si vaginul, potrivit unui medic ginecolog.

Nu manca preparate mult prea condimentate
Mancarea poate afecta mirosul si gustul vaginului, asa ca trebuie sa ai mare grija ce consumi inaintea unei partide de sex. Pentru a nu avea surpriza neplacuta sa incepi sa ai gaze, sa fii balonata si flatulenta, cel mai bine ar fi sa eviti sa mananci preparate prea picante.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*