LOVITURĂ DURĂ în dosarul PomohacI! Ce Le Facea de fapt copiilor! De necrezut

Lovitură dură în dosarul lui Cristian Pomohaci.

Potrivit unor surse din anchetă, fostul preot ar fi abuzat mai mulţi minori.

Victimele au fost deja audiate de procurori şi au dat detalii îngrozitoare despre abuzurile comise de Pomohaci.

Ancheta este însă departe de a se fi încheiat. Dovezi despre existenţa mai multor victime ale lui Cristian Pomohaci au fost prezentate şi în emisiunea În Premieră de la Antena 3.

Dezvăluiri cutremurătoare în dosarul părintelui Pomohaci. Dacă până acum vorbeam despre o singură victimă care a depus plângere împotriva lui, ei bine, surse judiciare detonează bomba. Mai multe victime au fost audiate de procurori și au depus plângere împotriva fostului preot. Dosarul devine din ce în ce mai stufos.

La scurt timp după apariţia unei înregistrări, unde Pomohaci s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de corupere a unui minor, cei care îl acuză au prins curaj şi au făcut publice detalii şocante.

Sătenii ştiau că se întâmplă ceva acasă la fostul preot, însă nimeni nu zicea nimic. Unii pentru că, spun ei, se temeau de mânia lui Dumnezeu, alţii pentru că faima lui Pomohaci le aducea prosperitate în afaceri şi turişti cât cuprinde. Însă care a fost cu adevărat preţul tăcerii numai copiii din casa lui Pomohaci îl ştiu.

Concertele îl transformaseră pe Pomohaci într-unul dintre cei mai bogaţi preoţi din zona Clujului. Pomohaci are opt aprtamente despre care experţii imobiliari spun că ar valora 1.200.000 de euro, deci avea de unde să dea, pentru că şi Dumnezeu i-a dat. Însă Dumnezeu i-a şi luat, pentru că odată cu izbucnirea scandalului, mai marii preoţimii l-au chemat la judecata bisericească.

Pomohaci a fost caterisit, după luni bune în care reprezentaţii bisericii au analizate mai multe probe. Deci nu mai poate sluji în biserică. Însă nimic nu l-a putut ţine departe de scenă şi concertele sale de muzică populară.

Cristian Pomohaci nu se va prezenta însă doar la concerte, ci şi în faţa procurorilor atunci când aceştia îl vor chema în dosarul întocmit pe numele său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*