Loredana Chivu s-a despărțit iar de iubit și nu mai poate să doarmă! Blondina are nevoie de… Prietenele ei își fac griji pentru ea! Cum arată bărbatul care a marcat-o

Loredana Chivu trece iar prin momente delicate. Frumoasa blondină și iubitul ei, Mihai, s-au despărțit de curând.

Vedeta nu poate să mai doarmă, suferă și a început să ia somnifere, lucru din cauza căruia a ajuns și la spital în urmă cu mai bine de un an.

Loredana Chivu se luptă de mult timp ca să renunțe la somnifere. Vedeta a și-a recunoscut dependența pe care o are față de aceste medicamente, dar în ultima perioadă aceasta începuse să reducă doza.

Dar, de ceva timp, de când s-a despărțit de iubitul ei, Loredana se confruntă din nou cu aceleași probleme. Loredana suferă și se consumă, iar noaptea nu mai reușește să se odihnească. În plus, vedeta s-a reapucat să ia somnifere puternice care nu se găsesc în țara noastră și pe care le cumpără de peste graniță.

Vedeta ar fi apelat la niște cunoștințe pe care le-a rugat să i le procure, știind că este dependentă de medicamentele care o ajută să aibă un somn liniștit.

Mai mult, Loredana Chivu se pare că a apelat și la prietenii săi de pe o rețea socială, rugându-i pe aceștia să o ajute.

„Am nevoie de ajutorul vostru..caut niste picaturi pentru somn,Minias se numesc si se gasesc doar in Italia!se iau pe reteta!daca am prieteni prin lista care pot sa ma ajute cu cateva sticlute,contra cost bineinteles,astept mesaj in privat!va multumesc si va doresc o saptamana superba”, a scris pe Facebook Loredana.

Imediat după ce a postat această rugăminte, o parte din prietenele ei, printre care și Ana Maria Mocanu, au început să o certe, rugându-o să renunțe la ele.

Loredana Chivu si-a injectat fesele! Blondina are acum un fund de brazilianca: „E exact ceea ce imi doream! Sunt foarte fericita”

Loredana Chivu, părăsită de iubit după ce şi-a mărit posteriorul?

Focoasa blondină și-a mărit bustul de trei ori, dar și buzele, iar recent și-a pus în cap să-și facă și un fund mai bombat. Din păcate, nu aceasta ar fi fost și dorința iubitului ei, Mihai, astfel că Loredana Chivu (27 de ani) a câștigat pe o parte și a pierdut pe alta.

Mai pe înțeles, luni, la doar câteva ore după ce s-a lăsat pe mâna medicilor, ea a anunțat pe Facebook că a ieșit din povestea de dragoste cu bărbatul care își propusese să o invite la altar.
Loredana susține că și-a dorit un posterior mai obraznic, mai ales în partea superioară: ”Fundul de braziliancă e dorința oricărei fete. Eu mi-am îndeplinit-o fără operație, prin injectare cu implant lichid”, a spus ea.

Loredana a renunțat la televiziune și face bani frumoși din evenimente, ca dansatoare.

Aceasta și-a postat adesea fotografii de la chefuri, în care are sutienul plin de bani, puși în decolteu cu mâna lor, de mesenii curajoși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*