LOREDANA CHIVU l-a încins pe un admirator atât de tare, încât i-a făcut o ofertă în văzul tuturor! Ce sumă fabuloasă i-a propus

Loredana Chivu este una dintre cele mai apreciate asistente tv din showbiz-ul autohton. Blonda se poate lăuda cu nişte forme care atrage privirile tuturor celor din jur, dar mai ales aprecierile bărbaţilor.

Fosta asistentă TV care şi-a făcut o carieră dansând aproape dezbrăcată în emisiuni de noapte interzise minorilor, Loredana Chivu nu se fereşte niciodată să îşi asume opiniile, chiar dacă ele deranjează, dar nici să posteze fotografii în care apare în ipostaze incendiare, spre deliciul fanilor.

În urmă cu puţin timp, Loredana Chivu a postat o fotografie fierbinte, în care lasă la vedere decolteul generos, iar un bărbat a fost încins atât de tare de imagine, încât a venit cu o ofertă: „Bună, scumpi! Câţi bani vrei să-ţi trimit? 50.000 de euro îţi ajunge? Ai pe altul?”, i-a scris acesta Loredanei Chivu.

Recent, atunci când Lore s-a lăudat pe Facebook că merge des la sală pentru a-şi lucra posteriorul, o admiratoare a „înţepat-o” menţionând că nu are fundul natural, ci cu silicon. După ce a citit replica fanei, Loredana Chivu a răbufnit extrem de dur la adresa acesteia: „Ştii tu nebuno, mă cunoşti tu, m-ai văzut tu! Ţi-ai dori şi tu puţin silicon pentru creier… sunt omul care îşi asumă orice, mai puţin ce nu are sau nu face! E fundul meu natural şi asta ştiu toţi cei care mă cunosc! Şi dacă n-ar fi n-aş avea de ce să ascund, aşa că ciocu’ mic şi joc de glezne… du-te şi bagă-ţi tu puţin silicon poate nu mai eşti aşa frustrată!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*