Loredana Chivu, DESFIGURATA in bataie de fostul iubit: „M-am aplecat să…”

Loredana Chivu a facut o marturisire socanta, in urma cu putin timp.
Asistenta tv a fost batuta de fostul iubit, lucru care a marcat-o pe viata.
Loredana a dezvaluit ca un fost iubit de-al ei s-a enervat atat de tare pe ea incat i-a dat un pumn in fata.

Blonda nu s-a lasat mai prejos. A scos pantoful cu toc si i-a spart capul.

„Se întâmpla să fim amândoi foarte bine dispuşi, dar el era gelos şi m-am trezit cu un pumn în faţă. A început să-mi curgă sânge din nas, iar eu când am văzut asta, m-am aplecat, am luat pantoful şi i-am spart capul cu el. Avea tricoul plin de sânge şi i-am spart şi parbrizul. N-a mai dat niciodată în mine de atunci şi nici nu cred că va mai da”, a declarat Loredana la o emisiune tv.

Nu vrea sa munceasca toata viata
Desi acum abia daca mai apuca sa mai doarma si nu refuza nicio oferta de munca, Loredana Chivu isi doreste enorm sa ajunga in stadiul in care nu va mai fi nevoita sa munceasca. Tanara nu se gandeste la vreo afacere, care sa-i aduca starea financiara dorita, ci un barbat pe masura asteptarilor. Asistenta TV a declarat in repetate randuri ca isi doreste sa se marite cu un barbat potent financiar, care sa o scuteasca de orice grija a banului.

De altfel, Loredana nu ratează nicio ocazie să se pozeze în ipostaze provocatoare şi să pună fotografiile pe site-urile de socializare. De Paşte, blonda s-a pozat într-un bar şi a postat imaginea pe Instagram. În doar câteva zeci de minute, fotografia a strâns sute de aprecieri.

Unul dintre prietenii virtuali ai Loredanei a decis, însă, să ia atitudine, nemulţumit că aceasta nu i-a răspuns la un comentariu. „Degeaba îţi dăm comentarii dacă nu te stresezi să ne răspunzi”, i-a reproşat fanul. Blonda a preferat să-l ignore .

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*