Lora, bătută şi umilită de Dan Badea! Amănunte incredibile

Agresiuni verbale şi fizice, umilinţe şi constrângeri – acestea au fost ingredientele relației „perfecte” care a marcat-o pe viaţă pe Lora!
Invitată la „Dincolo de aparenţe”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Lora a spus pentru prima dată lucrurilor pe nume cu privire la problemele din viața ei.

Artista a explicat și că fostul iubit era extrem de violent, iar de la agresiunea verbală la cea fizică a fost doar un pas. A fost momentul în care Lora a realizat că bărbatul de lângă ea nu era chiar prinţul pe un cal alb la care visa. Apoi a venit clipa în care fostul iubit a pus-o să aleagă între carieră şi familie, iar cireaşa de pe tort a fost atunci când acesta i-a interzis să rămână gravidă.

Vedeţi mărturia incredibilă a Lorei astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars!
Laura Petrescu, cunoscută publicului sub numele de Lora, este o cântăreaţă de origine română, cunoscută publicului pentru muzica sa, dar şi pentru participarea la emisiunea „Next star”, în calitate de jurat.

În 2012, Lora s-a căsătorit cu actorul Dan Badea, însă doi ani mai tâziu au divorţat. În prezent artista are o relaţie cu Ionuţ Ghenu, tour-managerul ei.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*