Liviu Varciu, anuntul facut despre Adelina: „Nu ne impacam pentru ca…”

Liviu Varciu a recunoscut ca a trait niste clipe minunate in platoul WOWbiz atunci cand a fost invitat alaturi de Adelina Pestritu.

El recunoaste ca pentru cateva momente s-a gandit sa se reimpace cu fosta lui sotie, insa a cantarit bine situatia si a ajuns la concluzia ca nu ar vrea sa sufere din nou. Drept urmare, spre dezamagirea multora, cei doi au ramas doar buni prieteni.

Ma bucur foarte tare ca m-ati invitat in emisiune cu Adelina. Au fost niste momente superbe, nu le-am mai simtit de foarte mult timp. Am discutat cu Ade dupa emisie si am hotarat sa ramanem prieteni pentru ca n-as vrea sa gresesc si pentru o saptamana frumoasa, o viata de calvar. Toti prietenii ne spun ca ne sta bine impreuna, dar ei nu stiu ce am avut noi in casa. Eu nu cred ca o persoana se poate schimba, decat pentru o perioada, si nu vreau sa gresesc din nou.

Inca o despartire pe mine m-ar termina. Problema a fost la mine, nu cred ca sunt pregatit sa reluam aceasta frumoasa prietenie. Nu vreau sa mai trec prin ce am trecut. Nu vreau sa mai sufar inca o data atat de tare, sa cred ca raman iar singur pentru ca ea nu poate sta cu mine” a spus Liviu Varciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*