LEO de la STREHAIA le-a arătat tuturor câţi bani are de fapt: „Nu e bine că am bani şi femei multe?“

Cunoscutul Leo de la Strehaia a dorit să dezlege un mister mai vechi în ceea ce-l priveşte, aşa că le-a arătat tuturor fanilor lui câţi bani are.

Recent, acesta a făcut public pe Facebook un filmuleţ în care, pe ritmuri de manele, s-a apucat să numere o masă plină cu bancnote de 500 de euro. Videoclipul a fost urmărit de aproape 600 de mii de ori de internauţii care, cel mai probabil, nu îşi puteau crede ochilor.

„Nu alerg după finanţe, banul tot la mine trage!“, a scris Leo de la Strehaia în dreptul imaginilor.
Printul tiganilor n-a avut niciodata parte de cuceriri pe seama propriilor farmece masculine, insa a compensat cu generozitatea care l-a si facut celebru. Ca sa incinga motoarele asistentelor si totul sa mearga ca pe roate, Leo le-a oferit femeilor din viata lui un adevarat parc auto format din bolizi de lux, dar si alte mizilicuri precum cadouri de firma sau excursii. Asadar, saci cu bani l-au costat pe printisorul de Strehaia noptile de amor, finalizate de cele mai multe ori cu scandaluri la tv.

„Ce viaţa pe tine Leo, alţii mor de foame şi tu le lefai în bani“, „Nu totul se rezumă la bani! În viaţă trebuie să fim fericiti, nu neaparat bogaţi!“ sau „Faceţi închiderea de an?“, au fost doar câteva dintre miile de comentarii pe care fanii i le-au lăsat acestuia. În plus, enervat de multe dintre mesajele primite, Leo de la Strehaia le-a dat internauţilor şi replica: „Întrebare pentru restul lumii care mă invidiază: nu e bine că am bani şi femei multe? Ce aţi vrea voi să fiu sărac?“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*