Le-a spus tuturor că își vinde virginitatea și a dezvăluit ce face cu banii primiți

Ce vrea să facă după ce va primi banii

Katherine Stone are 20 de ani și a făcut un gest șocant. Ea a postat pe contul ei de Facebook un anunț care i-a uimit pe toți cunoscuții ei: a spus că își va vinde virginitatea primului om care îi va da cel puțin 360.000 de euro.

Încă din prima clipă a fost blamată, a fost numită o tânără de moravuri ușoare, a fost acuzată de prostituție, dar toate acestea au luat sfârșit în momentul în care a anunțat și explicația gestului ei aparent șocant.

Tânăra dorește să folosească banii pe care îi va obține prin vinderea trupului ei pentru a reconstrui casa familiei. Se pare că aceasta a fost grav afectată de un incendiu iar toate bunurile familiei au fost pierdute, lăsându-i pe toți la mila rudelor.

După ce au aflat care este situația reală a acestei fete mulți s-au declarat impresionați și au spus că vor să o ajute, ba unii chiar au făcut donații în numele ei. Pe de altă parte, alții spun că acest gest este deplasat, oricare ar fi situația sa.

Maria Gheorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv face un nou anunț: „Cea mai dură veste referitoare la România. Curgea carnea…”

„Cea mai dură veste referitoare la România. Curgea carnea…”

Maria Gheorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv face un nou anunţ, în care prevede că se va petrece o tragedie în România. Femeia a spus că va începe un război, iar ţara va pierde o bună bucată de stat, partea vestică.

„Din 12 septembrie 2017, în timp ce scriam pe blog, vedeam harta României deasupra mea, care la partea vestică era zdrenţuită, parcă ar fi fost muşcată de un rechin, atât de mult lipsea, ca şi cum curgea carnea de pe un om. Ne putem aştepta la un război, la ce e mai rău. Era pe un cer senin harta şi era chiar deaupra mea. Cred că nu va fi bine”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea a mai prezis că în Constanţa se va întâmpla o nenorocire.”Cea mai dură veste referitoare la România. Toate se adeveresc în timp. Astăzi dimineaţă m-a trezit un glas care spunea <>, la nici două minute, un glas disperat spune <>. Eu m-am gândit la ciclon, care a devastat SUA. Apoi m-am gândit chiar la un bombardament şi în ultimul rând m-am gândit la un cutremur”, a mai avertizat Maria Ghiorghiu.

„Am intrat în baie și mi-am găsit fata moartă în cadă, când am văzut ce era lângă ea am crezut că mă prăbușesc, nu mai sunt om de când știu că…”
E cumplit ce i-a ucis fata de 14 ani

O tragedie cumplită care ar trebui să fie o lecție pentru noi toți.

Știm cu toții că aparatele electronice și apa nu ar trebui să se amestece, tocmai de aceea nimeni nu ar trebui să aibă un televizor sau un radio în apropierea căzii în timp ce face baie, există un real pericol de electrocutare. O adolescentă din New Mexico a murit după ce s-a electrocutat din greșeală în timp ce încerca să își încarce telefonul când era încă în cadă.

Totul s-a petrecut pe data de 9 iulie, Madison Coe, în vârstă de 14 ani ori și-a luat telefonul în mână în timp ce acesta era la încărcat, sau chiar și-a băgat telefonul la încărcat în timp ce ea era încă în cadă. Familia a fost devastată de moartea fetei.

Bunica lui Madison, Donna O’Guinn, spune că adolescenta era o fata iubitoare și iubită de toată lumea. Acum ea dorește să facă ca acest tip de tragedii să nu se mai întâmple. Tocmai de aceea vă rugăm să faceți ca această poveste să circule, și să nu folosiți niciodată telefonul în baie, cât timp încă se încarcă.

Și mai bine ar fi să nu vă țineți telefonul la încărcat niciodată în baie, acesta ar trebui să stea departe de apă. Madison tocmai absolvise școala generală, era în echipa de baschet a școlii și era și membră într-o formație. Fie ca moartea ei să schimbe ceva și să salveze alte vieți.

„Mi-am omorât mama, i-am tras un glonț în cap, pentru ce mi-a făcut”. Un adolescent a decis să facă acest gest pentru că mama lui nu l-a lăsat să…

Ce i-a făcut femeia, oare merita să moară pentru atât?

Un tânăr adolescent a ajuns să sfârșească viața mamei sale într-un mod tragic după ce a avut o altercație cu ea, în casa familiei.

Adolescentul în vârstă de 19 ani și-a împușcat mortal mama în spatele capului după ce aceasta i-a spus că nu poate lua un câine pe care să-l crească în casa ei, conform spuselor poliției.
Lansing State Journal a declarat că adolescentul a fost identificat ca fiind Andrew David Wilson, are 19 ani și a fost acuzat luni de moartea mamei sale dar și de posesie ilegală a unei arme de foc, după ce mama sa, Lisa Marie Wilson, în vârstă de 51 de ani, a fost găsită fără suflare în propria casă.

Willson a chemat vineri dimineață poliția pentru a le spune că s-a întors acasă, de la tatăl său, și și-a găsit mama în dormitor, moartă.

Adolescentul se pare că avusese o discuție aprinsă cu mama lui despre un cățeluș, dar aceasta i-ar fi spus că ar trebui să ducă câinele în casa tatălui său (de care femeia era despărțită), conform detectivilor care au anchetat acest caz.

Andrew Wilson le-a spus mai târziu detectivilor că a folosit o pușcă dintr-un dulap încuiat, cu aceasta și-a împușcat mama în spatele capului în timp ce dormea. Poliția a recuperat un pistol Magnum 22, de care adolescentul scăpase pe un drum în depărtarea casei.

Andrew, căruia i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, este programat să apară în fața curții pe data de 28 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*