Laura Lavric a mers la ginecolog, dar nici nu se gândea că urma cel mai jenant moment din viața ei. Acum a lăsat rușinea la o parte și a recunoscut totul. :O Să știe toate femeile înainte de a se dezbrăca și urca pe masa ginecologică pentru consult

Laura Lavric a mers la ginecolog, dar nici nu se gândea că urma cel mai jenant moment din viața ei. Acum a lăsat rușinea la o parte și a recunoscut totul. :O Să știe toate femeile înainte de a se dezbrăca și urca pe masa ginecologică pentru consult

Interpreta de muzică populară a povestit despre una dintre experiențele pe care le-a avut în momentul în care a mers la o investigație medicală.
Laura Lavric, care este de ani de zile în conflict cu sora sa, a făcut mărturisiri intime la o emisiune de televiziune.

Cântăreața de muzică populară, care recent a explicat care este adevărata relație pe care o are cu colega ei de breaslă Mioara Velicu, și-a amintit de una dintre experiențele pe care le-a avut în momentul în care a mers la medicul ginecolog.

Ce a pățit Laura Lavric la ginecolog. „Ce e Papa Pius, ăsta?”

„M-am dus la un control şi mi-a spus medicul: Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau! Am zis în sinea mea: „Ce o fi ăsta, Papanicolau?!”. Mi-a fost ruşine să întreb. Papa de la Roma… „Veniţi după rezultat peste două săptămâni!”. M-am gândit: „Doamne, fereşte! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?”

Când am ajuns acolo, doctoriţa era bucuroasă, iar eu: „Acum, dacă tot eşti bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am şi eu o întrebare: Ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau, ăsta?” Doctoriţa mi-a spus: „Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei…” Dacă nu ştiu ceva, mie nu mi-e ruşine să întreb…”, a explicat Laura Lavric la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Niciun bărbat nu voia să facă dragoste cu ea! Și-a făcut curaj și a mers la ginecolog, dar ce i-a făcut medicul este … greu de descris

Antonia este o tânără din Anglia care a pățit ceva șocant la ginecolog. Femaia a trăit o adevărată tragedie din momentul în care a hotărât să îşi înceapă viaţa sexuală! Nici măcar un singur bărbat nu a dorit să întrețină relații sexuale cu ea. Motivul? Organul genital supradimensionat pe care îl avea.

După câțiva ani de chin, Antonia şi-a luat inima în dinţi şi a mers la medicul ginecolog. Acolo, cu ajutorul esteticianilor, a scăpat de complex. Antonia a devenit subiectul unei emisiuni la BBC. Femeia povestește că viaţa ei intimă s-a chimbat total, atunci când a scăpat de aspectul de „burger” dintre picioare.

Conform The Sun, intervenţia a costat 3000 de lire, iar Antonia speră acum să găsească un bărbat care să o aprecieze.

”Cum să mă bucur de aceste momente când eu mă simt ruşinată de organul meu sexual. Ba mai mult, mă doare de fiecare dată şi sunt extrem de stânjeniă” a povestit fata, conform The Sun, precizând că ce a obţinut în urma intervenţiei o face fericită.

„E mult mai bine decât ceea ce aveam înainte”, a spus Antonia, scrie The Sun.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMPĂTORUL ARTICOL

A ajuns la ginecolog cu dureri oribile, iar medicului nu i-a venit sa creada cand s-a uitat mai bine la ea! Ce se intampla in fiecare noapte in timp ce femeia dormea?

Un caz medical din Statele Unite ale Americii a facut incojurul presei. O femeie a mers la un control medical la giencolog, din cauza durerilor puternice pe care le acuza in zona pelviana, iar in urma unei radiografii, medicul i-a dat un verdict socant.
Specialistul a observat cu stupoare cum in interiorul pacientei se afla mai multe fire de par ciudate, iar mai apoi, un ghemotoc de par.

In momentul in care pacientul a vazut descoperirea medicului, a recunoscut imediat ca firele de par provin de la pisica ei. Femeia obisnuia sa doarma noaptea impreuna cu pisica si iubitul ei in pat, iar medicul a tras concluzia ca firele de par lasate pe asternut s-au lipit de organele sexuale ale celor doi, iar in timpul actului sexual, pacienta s-a pricopsit in timp cu mai multe fire de par acumulate in vaginul ei.

Iata si alte obiecte ciudate gasite de medici în vaginul femeilor

Medicul ginecolog Adina Boca a expus, pentru „Adevărul”, câteva din situaţiile cu care s-a confruntat de-a lungul carierei. În vaginul pacientelor a găsit, dincolo de obiecte folosite pentru stimulare sexuală, şi lucruri pentru care nu a fost găsită nicio explicaţie ori au fost extrem de dure la vedere.

Din categoria celor mai ciudate lucruri găsite în vaginul unei paciente este o bancnotă de un leu. Era o tânără gravidă căreia îi venise sorocul să nască şi a spus că nu are habar cum a ajuns bancnota în vagin”, a spus medicul Adina Boca. Doctoriţa a spus că nu a avut nicio pacientă care să fi avut incidente legate de tampoanele interne, dar că a avut mai multe cazuri în care femeile au cerut ajutorul pentru a fi extrase din vagin fragmente de prezervativ.

Se întâmplă să ajungă la ginecolog femei care scapă în vagin obiecte folosite, cel mai probabil, pentru stimulare sexuală. În cursul anilor a extras obiecte precum brichete, sticluţe de ojă, chiar şi un capac de la un spray. Ca regulă, pacientele se prezintă la medic doar când durerile devin insuportabile, când lucrurile introduse în vagin s-au încărnat şi infectat.

„Eu sau colegii mei ne confruntăm rar cu asemnea situaţii, o dată la câţiva ani. Am găsit chiar şi o creangă introdusă în vagin şi nu am putut să înţeleg ce căuta acolo. Le-aş recomanda acestor paciente să consulte un psihiatru. Ca regulă, se arată surprinse şi susţin că nu ştiu cum au ajuns obiectele în corpul lor ori folosesc explicaţia: am alunecat în baie. Trebuie să se înţeleagă că există rezolvare pentru orice şi ar trebui să ceară sprijin de specialitate în timp util, nu după ce apar infecţiile ori rupturile de vagin”, a spus doctoriţa.

Un caz aparte, al unei bătrâne cu probleme de igienă, a ajuns subiect de studiu pentru tot corpul medical. La consultul de specialitate au fost găsiţi viermi. Fiind foarte mulţi într-o zonă în care teoretic nu ar avea cum să se dezvolte, a fost luată în calcul varianta unei forme de cancer. După toaletarea corespunzătoare s-a stabilit că pacienta era sănătoasă doar că, fiind greu deplasbilă, igiena intimă nu era o prioritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*