La puțin timp după zvonul că Daniela Crudu și-a dat demisia, Dan Capatos face DEZVĂLUIRI: „Am trăit o viaţă în minciuni”

Dan Capatos a dezvăluit care este adevăratul său nume din buletin.
Se pare că pe prezentatorul tv îl cheamă Daniel, însă, mai are și un al doilea nume, despre care sunt puțini cei care știu. Prezentatorul a făcut dezvăluirea în direct la tv și mulți au fost surprinși să afle că pe acesta îl mai cheamă și…Teodor.

Dan Capatos a dezvăluit care este adevăratul său nume din buletin
„Nici pe mine nu mă cheamă Dan. Mă cheamă Daniel. Am trăit o viaţă în minciuni. Şi Teodor mă cheamă”, a spus Dan Capatos la Antena 1. Mai mult, se pare că astăzi este ziua lui Capatos, având în vedere că pe 16 mai se sărbătorește Sfîntul Teodor.

Adevărul despre plecarea Danielei Crudu de la Antena 1
Zvonul că bruneta și-a dat demisia a împânzit rapid mediul online, iar lucrurile nu sunt departe de adevăr. Nemulțumirile Crudei legate condițiile în care lucrează nu mai reprezintă un secret pentru nimeni.

Adevărul despre plecarea Danielei Crudu de la Antena 1. Demisia brunetei de la emisiunea nocturnă găzduită de Dan Capatos nu este, potrivit apropiaților ei, decât o chestiune de timp. Salariul mic – 500 de euro pe lună – și contribuția minoră în format sunt nemulțumiri pe care Crudu nu le-a ascuns colegilor ei. În aceste cndiții, vestea plecării de la Antena 1 a venit oarecul firesc.

Și cum nu iese foc fără fum, cel mai probabil, Daniela a fost convinsă să rămână, deși intenția ei ar fi fost alta și, pentru a-i mai tăia din gustul amar al plafonării, mai marii postului i-au dat un contract pe bani, tot sub sigla lor.

Așadar, motivul pentru care Dan Capatos va face emisiunea fără Daniela Crudu în acestă seară este acela că bruneta filmează la o altă emisiune, undeva lângă Brașov. Este vorba despre formatul găzduit de Nea Mărin, ”Poftiți la muncă!”, al cărui nou sezon este gata de debut. Pentru acest contrăcțel care înseamnă trei zile de filmare, Daniela primește de două ori salariul ei de la Capatos, remunerația fiind de aproximativ 1.000 de euro, o sumă numai bună să mai dezamorseze puțin dorința plecării.

Plănuiește demisia de trei luni
Și totuși, în ceea ce privește demisia, se pare că intenția a existat. Apropiați ai Danielei Crudu susțin că bruneta plănuiește plecarea de mai mult timp, aproximativ trei luni, nemairegăsindu-se în formatul nocturn. Problema ei nu sunt numai banii, ci și Anisia Gafton, moldoveanca despre care consideră că ocupă un loc care, de fapt i se cuvenea ei, acela de coprezentatoare.

Ba mai mult, Crudu ar fi avansat și planuri de șomaj spunând nu doar o dată că este aproape hotărâtă să plece în Italia, acolo undelocuiește mama ei.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*