La prima sa lectie de sofat, o fata de 14 ani a incurcat frana cu acceleratia si a spulberat o femeie. Tremurand, a coborat din masina pentru a acorda primul ajutor persoanei care zacea pe jos

La prima sa lectie de sofat, o fata de 14 ani a incurcat frana cu acceleratia si a spulberat o femeie. Tremurand, a coborat din masina pentru a acorda primul ajutor persoanei care zacea pe jos, fara sa respire. S-a uitat mai bine la fata victimei și….s-a prabusit in genunchi. DUMNEZEULE. Era chiar…

O tânără de 14 ani care lua primele lecții de șofat și-a lovit bunica cu mașina și a omorât-o. O fată din California, SUA a făcut o greșeală fatală la chiar prima ei oră de șofat, alături de tatăl ei. Tânăra a apăsat din greșeală pe pedala accelerației, în timp ce încerca să frâneze.

Rezultatul: mașina a lovit-o chiar pe bunica fetei, care se afla în apropiere. Femeia a murit în urma rănilor suferite.

Potrivit legilor din California, vârsta minimă pentru obținerea permisului de conducere este de 15 ani. Poliția a demarat o anchetă, dar deocamdată nu a fost formulată vreo acuzație.

Te poate interesa si: Conducea mașina la 1 noaptea într-o pădure când a văzut un copil chiar în mijlocul șoselei. A oprit să vadă ce e cu el dar i-a înghețat sângele în vene în secunda următoare! Uite ce i s-a întâmplat imediat

Conducea mașina la 1 noaptea într-o pădure când a văzut un copil chiar în mijlocul șoselei. A oprit să vadă ce e cu el dar i-a înghețat sângele în vene în secunda următoare! Uite ce i s-a întâmplat peste câteva secunde:

O tânără din Statele Unite ale Americii a trăit o experiență șocantă pe care a povestit-o prietenilor săi de pe Facebook, tot ce voia ea era să tragă un semnal de alarmă care, sperăm noi, va ajunge și la voi.

Fata conducea mașina pe un drum întunecat când a văzut, la un moment dat, pe mijlocul șoselei, ceea ce părea a fi, așa cum credea ea, un copil abandonat.

Așa cum era și normal, tânăra s-a speriat, a oprit autoturismul în dreptul lui și voia să se dea jos pentru a încerca să îl ajute cumva. Dar atunci a observat doi bărbați care purtau cagule și care ieșeau din niște tufișuri din apropiere. Când au ajuns la mașină au încercat să deschidă ușile.

Din fericire, acestea erau încuiate, dar femeia s-a speriat atât de tare încât a demarat în trombă și a reușit să scape nevătămată. Abia când s-a depărtat de acel loc și-a dat seama ce se petrecuse: copilul era doar o păpușă pe care o puseseră hoții în drum pentru a opri mașinile în care, odată ce erau staționate și dacă ușile nu erau blocate, tâlharii aveau o pradă sigură.

Din fericire mașinile moderne au un sistem care blochează automat ușile în mers, cu toate acestea fiți atenți în moemntul în care staționați în locuri întunecate. Cercetați împrejurimile cu atenție înainte de a părăsi mașina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*