La o zi după ce s-a calificat în finala Românii au talent, Lorelai Moșneguțu face un anunț neașteptat. A luat decizia să facă totul public după cele întâmplate în culise. Asta NU s-a văzut la TV

Mesajul lui Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian după calificarea în finala Românii au talent.
Fetița și-a deschis sufletul în fața fanilor săi.
Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a ajuns direct în semifinală la Românii au talent.

Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală, după ce a apăsat golden buzz-ul. Vineri, 12 mai 2017, Lorelai Moșneguțu s-a calificat în finală și a făcut-o să plângă pe Mihaela Rădulescu.

Mesajul lui Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian după calificarea în finala Românii au talent. „Îmi va schimba indiscutabil viața”

Pe pagina ei de pe o rețea de socializare, Lorelai Moșneguțu a transmis un mesaj înduioșător.

„Vă îmbrățișez cu sufletul pe toți pentru că mi-ați fost alături aseară la o oră așa târzie și m-ați votat la minunata emisiune Românii au talent, fapt pentru care voturile d-voastră m-au dus în marea finală.
Doresc să mulțumesc tuturor prietenilor care mi-ați făcut promo-uri de susținere și doresc să va recompensez cu ultima mea carte.

De asemenea, doresc să mulțumesc pentru susținere d-nei Luminița Anghel, domnului compozitor Andrei Tudor și doamnei Rita Mureșan!
Mă aplec cu recunoștință și admirație în față juriului, producătorilor, regizorilor, reporterilor, etc. de la emisiunea Românii au talent, sunt o echipă de super profesioniști care m-au tratat cu gingășie că pe o prințesa.

Fiți binecuvântați cu toții! Mi-ați dovedit mai mult că niciodată că îmi sunteți prieteni cu adevărat!
P.S. Iubiții mei, pentru cine nu m-a putut urmări aseară, o puteți face acum în reluare, pentru că vă mărturiesc, aseară eu am trăit cel mai magic moment din viața mea. Nici acum nu m-am trezit din acest vis frumos care îmi va schimba indiscutabil viața! „, le-a transmis ea tuturor prietenilor virtuali.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*