La nici o lună de când și-a botezat fetița, Bianca Drăgușanu ia prin surprindere pe toată lumea. Tocmai ce a făcut anunțul. Toată lumea a felicitat-o

Bianca Drăgușanu s-a transformat în fata cu părul de foc. Are un look cu care i-a impresionat pe admiratori.
Bianca Drăgușanu este cunoscută ca una dintre cele mai grijulii vedete de la noi atunci când vine vorba despre imaginea sa.
Vedeta, care este mămica unei fetițe pe nume Sofia Natalia din relația pe care o are cu ex-prezentatorul de televiziune Victor Slav, și-a lăsat fanii cu gura căscată, afișându-se cu un look total schimbat în fața lor.

Bianca Drăgușanu s-a transformat în fata cu părul de foc. A primit numai cuvinte de laudă

Bianca Drăgușanu, care și-a botezat fiica la începutul lunii mai, are părul roșu ca focul. Îi stă foarte bine roșcată, după cum au remarcat și prietenii ei virtuali. Însă, schimbarea de look nu este una definitivă, ci este vorba doar despre o perucă.
„Ce bine își stă cu culoarea asta”, „Super bine îți stă așa”, „Foarte frumoasă”, „Super mișto îți stă roșcată”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Bianca Drăgușanu.

Recent, Bianca Drăgușanu a răbufnit pe contul de socializare, după ce a aflat că un brand cunoscut se folosește de numele acesteia pentru a-și promova hainele. În urma mesajelor primite, vedeta a ținut să lămurească problema.
Bianca Drăgușanu a răbufnit pe contul de socializare. Deținătorii unui brand de haine s-au folosit de imaginea ei pentru a scoate profit.

„Pentru ca primesc foarte des acest fel de mesaje m-am hotărât să clarific de câte ori va fi nevoie, ca brandul NU imi apartine! A fost doar o colaborare de imagine din care inca vad că se mai profită!!! Vă rog să fiți atenti la eticheta și la detalii! Eu NU fac haine din acest brand si NU am magazine prin mall-uri! Nu vă mai lăsați înșelați! Eu am propriul brand! Hainele mele sunt în doar câteva magazine din țară și din străinatate”, a scris Bianca Drăgușanu pe Facebook.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*