La doar 11 ani, l-au dat AFARĂ de la școală, când au văzut cum s-a tuns! “E prea extrem!” Cum arată părul elevului

La doar 11 ani, l-au dat AFARĂ de la școală, când au văzut cum s-a tuns! “E prea extrem!” Cum arată părul elevului

Hayley Andrew a fost surprinsă să își vadă copilul venind acasă mult mai devreme de la școală. Acesta i-a înmânat mamei un bilet din partea școlii, în care profesorii îi transmiteau că sunt nemulțumiți de aspectul fiului ei, Sonny, în special de modul în care acesta e tuns.

“Nu mi-a venit să cred că profesorii au timp să îmi scrie mie bilete în care scriu că frizura fiului meu e prea extremă. Nu e, e perfect în regulă“, a declarat femeia pentru un ziar local. “E mai scurt la spate și în părți și puțin mai lung deasupra. Dacă era vopsit roșu cu albastru și cu țepi, mai înțelegeam“, a continuat ea.

Iată cum arată băiatul. Ți se pare că au exagerat cei de la școală?CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL ÎN CONTINUARE

Aceasta femeie a intrat in salon pentru a se tunde. Stilista a vazut-o si a inceput sa vorbeasca cu ea. A programat-o insa a doua zi! Femeia n-a mai venit insa si… ce i s-a intamplat stilistei dupa doua saptamani e ireal

O femeie a intrat intr-un salon din Wisconsin si a inceput sa studieze toate produsele.

Unul dintre stilisti s-a uitat la ea si cei doi au inceput sa discute. Astfel, Kate Langman a aflat ca femeia suferea de depresie si ca de 6 luni nu iesise din casa si nici nu se spalase pe par. Ea isi prinsese parul la spate si l-a lasat asa timp de jumatate de an. Fata s-a oferit sa ii faca acesteia o programare pentru a doua zi, insa femeia n-a mai aparut.

“Mi s-a rupt inima cand am vazut-o asa” a povestit Kate pentru The Huffington Post. Insa dupa o luna, femeia a calcat din nou pragul salonului si dupa aproximativ 9 ore Kate ii aranjase parul in totalitate. Rezultatul a fost fenomenal.

Povești HORROR de la coafeze, ce îți ridică părul din cap: „Am spălat-o și am observat un miros ciudat, un scalp uscat. Când am privit cu atenție…”

În fiecare profesie există anumite legende care au legătură cu experiențele din viața de zi cu zi. Nu ai fi zis însă că într-o meserie atât de dedicată frumosului s-ar putea naște niște… povești horror! Iată, însă că unele coafeze au trecut prin momente chiar de groază cu unele cliente. Iată câteva dintre ele!

„Am avut o clientă ce a venit să se tundă. Avea părul destul de lung, până la jumătatea spatelui.

Voia doar o tunsoare simplă. I-am spălat părul și am observat un miros ciudat, un scalp uscat. Când am privit cu atenție, „mătreața” era de fapt … ouă de păduchi.”

„Un sfat de la un hairstylist: spală-te întotdeauna în spatele urechilor. Mai multe persoane decât ai crede uită să se spele acolo și au murdarie galbenă, albă și chiar verde. Miroase urât.”

„Acum ceva timp, a trebuit să spăl și să tund părul unui adolescent. Părea să nu și-l fi spălat de luni întregi. După tunsoare, am încercat să-i ud părul, dar apa nu se prindea deloc, aluneca pe par din cauza acumularii de ulei… Oribil!”

„O femeie a venit la coafor cu fetița de 8 ani. Mama nu era foarte drăguță, dar fetița era dulce și politicoasă.

Mama nu avusese grijă de părul micuței și era atât de murdar și de încâlcit, încât a fost nevoie de trei sau patru persoane timp de trei ore pentru a reuși să-l perie.”

„Am avut o clientă care se programase pentru îndepărtarea extensiilor. Stilistul care ți le aplică ar trebui să-ți zică că trebuie ținute cel mult trei luni. Aceasta femeie nu știa asta și le avea acolo de șapte luni. Avea o bucată de păr mare care se lipise de adezivul extensiilor. Singura opțiune a fost să o rad în cap.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*