adasa

La câteva secunde de la naşterea băieţelului, mama a adresat o singură întrebare medicilor, iar apoi s-a stins… Imagini emoţionante.

Când Wes şi Karisa au aflat că vor deveni părinţi au fost cei mai fericiţi.

Şi-au dorit o familie mare şi iată că se pregăteau să îmbrăţişeze venirea pe lume a primului lor copil. Nu a fost o sarcină cu probleme, totul a fost în regulă, atât cu mama, cât şi cu băieţelul care urma să vină pe lume. În ziua în care a mers la spital pentru a naşte, mai exact în ultimele etape ale travaliului, Karisa a primit o veste îngrozitoare, suferea de embolie amniotică.

Această afecţiune le punea viaţa în pericol amândurora. Medicii au decis să facă o cezariană de urgenţă atunci când inima bebeluşului ajunsese într-o stare agravată de degradare, iar Karisei i s-a adresat o întrebare necruţătoare. Ea sau bebeluşul pe primul plan? Aceasta a ales viaţa copilului ei….Astfel la doar câteva secunde de la naşterea băieţelului, Karisa a întrebat cât cântăreşte, iar apoi s-a stins…Declan este un băieţel sănătos care nu îşi va cunoaşte mama niciodată, aceasta i-a dat lui şansa de a trăi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*