La 40 de ani arată demențial. A slăbit 8 kilograme într-un timp extrem de rapid și, acum, le dă clasă fetelor de 20 de ani. O recunoști după picioarele din poză?

Brigitte Sfăt a slăbit 8 kilograme. A mărturisit după ce fanii au comentat-o
Brigitte Sfăt, care a primit cadou un magazin de ziua sa de naștere, este căsătorită cu renumitul campion a tenis Ilie Năstase. Din păcate, mariajul lor este unul cu suișuri și coborâșuri, Brigitte Sfăt făcând adeseoeri dezvăluiri despre amantele partenerului ei de viață.

În ultima vreme, Brigitte Sfăt s-a afișat în fața prietenilor săi virtuali în ținute sumare, care i-au scos în evidență atuurile fizice.

Brigitte Sfăt a slăbit 8 kilograme. A explicat de ce i se vedeau coapsele ciudat

Brigitte Sfăt a postat, pe contul său de pe un site de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. unii dintre internauți i-au atras atenție că i se văd urât anumite părți ale corpului. Bruneta a explicat că, în ultima perioadă de timp a slăbit 8 kilograme.

„Nu e vorba că te-ai „tunat” în Photoshop, Brigitte Năstase … în acea fotografie se vedeau „ciudat” coapsele…adică prea subțiri…..în comparație cu alte poze…”, i-a spus o admiratoare.

„Am slăbit, draga mea, 8 kilograme”, a răspuns Brigitte Sfăt.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*