La 22 de ani, Misha a ales să fie mamă și soție. S-au căsătorit și au o fetiță superbă. AZI Connect-R a făcut un ANUNȚ care i-a lăsat fără cuvinte pe toți

Mesajul lui Connect-R pentru soția lui, de 1 Martie, i-a surprins pe admiratorii artistului. Acesta a postat un mesaj pe contul de socializare, prin care își exprimă dragostea pentru Misha.
Mesajul lui Connect-R demonstrează încă odată cât de mult își iubește soția. Interpretul i-a mulțumit Mishei pentru tot ceea ce face pentru el și fetița lor.

Mesajul lui Connect-R pentru soția lui a fost făcut public
„Te iubesc pentru cum mă iubeşti, pentru cum mă accepţi, pentru felul în care o creşti pe Maya! Pentru faptul că la 22 de ani puteai să mai rămâi un copil, dar ai ales să fii femeie! Adică, mamă şi soție. Te iubesc frumoaso!”, este mesajul emoţionant posta de Connect-R pe pagina lui de Facebook.

„Foarte frumos! Frumos şi simplu! O familie superbă! Aşa bărbat mai rar în ziua de azi! La o aşa declaraţie de dragoste cum să nu te topeşti!”, au comentat admiratorii.

Recent, Connect-R și-a sărbătorit mama. Cei doi au o relație specială.
Cântărețul și-a făcut un selfie în bucătărie, alături de mama sa și i-a făcut o urare de suflet acesteia, pe pagina lui de Facebook.

„15 Ianuarie!!! O zi importantă pentru literatura Româneasca, dar și pentru poezia sufletului meu! La mulți ani mama!! Te iubesc!!”, i-a transmis artistul celei care i-a dat viață.

Postarea de suflet a lui Connect-R a adunat peste 12.000 de like-uri și mesaje foarte frumoase pentru mama artistului.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*