Jurnalul unei prostituate românce care a ajuns să își vândă trupul din cauza iubitului care a păcălit-o. E groaznic prin ce a trecut femeia:

Îndrăgostită nebunește de un tânăr din Brăila, Andreea s-a hotărât să lase în urmă familia și prietenii și să plece, orbită de dragoste, în lume cu bărbatul alături de care visa să-și trăiască întreaga viața. Iubirea a durat doar trei luni, iar tânăra brunetă s-a trezit aruncată în stradă. Condițiile impuse de cel care a „forțat-o” să plece din țară, păcălind-o că ea este aleasa inimii sale, au fost prea dure pentru o fată de numai 19 ani

Totul a fost frumos până la un moment dat. Plimbările romantice, ieșirile la restaurant și declarațiile de dragoste au fost etapele pe care Ciprian le-a parcurs, rând pe rând, pentru a-i câștiga și mai mult încrederea Andreei. Banii cu care au plecat din țară erau din ce în ce mai puțini, cheltuielile erau din ce în ce mai restrânse, iar scandalurile începuseră să fie frecvente. A fost momentul prielnic pentru a-și pune în acțiune planul său diabolic,scrie evz.ro.

I-a propus să se prostitueze pentru că știe el niște proxeneți care o pot ajuta să îi găsească niște clienți liniștiți și buni plătitori. Panicată de vorbele rostite de cel pe care îl iubea și în care avea încredere că vor trece împreună peste obstacolele dure ale vieții, Andreea, secerată de durere, s-a prăvălit pe podea. Un braț puternic s-a întins către ea și i-a apucat părul. Târâtă până la ușă, Ciprian a aruncat-o în stradă și i-a propus să facă cum zice el. Lunile treceau, iar relația lor mergea așa cum și-a dorit el de când a plecat din Brăila. O femeie care să îi asculte comenzile și să producă bani pentru el.

Azi un client, mâine altul și tot așa… Ajunsese să își facă cont și pe anumite site-uri porno. Își atașa câteva fotografii, iar bărbații sunau și își dădeau întâlnire cu ea. Nu ducea lipsă. Deea, cum era cunoscută printre prostituate, își trecea sumele primite de la clienți, într-un carnețel de culoare roz. Tariful ei ajungea și la 60 de euro pentru o jumătate de oră. După mai bine de un an și jumătate, timp în care a practicat această meserie în Austria, Andreea s-a confesat unei bune prietene. Aceasta, știind că își pune viața în pericol, a făcut tot posibilul să o scape din mâinile lui Ciprian. Și a reușit. Au fugit amândouă în Germania.

În ce poziţii fac amor femeile bune la pat

Femeile ajunse la maturitatea intima cunosc poziţiile care le aduc mai repede orgasmul, iar în viziunea bărbaţilor, amorul este şi mai intens când… ea preia controlul şi ştie cum să urce pe culmile plăcerii. Într-o poziţie favorabilă, orice femeie se simte liberă şi lipsită de inhibiţii, potrivit Unica. Iată ce poziţii îţi servesc plăcerea pe tavă şi te transformă într-o zeiţă!

Femeile bune la pat transformă poziţia misionarului în CAT

În 1988 un specialist a descoperit tehnica CAT, prin care femeile pot atinge orgasmul mult mai uşor. Este vorba de modificarea poziţiei misionarului. În poziţia tradiţională a misionarului bărbatul se mişcă înainte şi înapoi, ceea ce nu provoacă femeii senzaţii prea intense. Tehnica CAT este o variaţie a acestei poziţii.

Data viitoare când vă aflaţi în poziţia misionarului, aşează-ţi mâinile strategic pe posteriorul iubitului tău şi trage-l mai sus peste tine! Idee este ca baza penisului său şi osul pubian să ajungă în dreptul clitorisului tău. Mai apoi, îndeamnă-l cu mâinile să se mişte uşor, cu mişcări circulare, nu înainte şi înapoi. În acest fel transformi amorul într-o oază de plăcere. Iubitul tău va fi încântat să vadă cum atingi extazul.

Femeile bune la pat preiau controlul în poziţia „femeia deasupra”

Iată o poziţie pe care, iubitul tău, sigur şi-ar dori să o încercaţi mai des! Stând deasupra lui îi transmiţi că te simţi bine în pielea ta şi că vrei să-i oferi câteva clipe magice, în care nu trebuie decât să stea şi să te admire. Cu alte cuvinte, îi dai de înţeles că eşti pusă pe fapte mari!

Ca să te simţi excelent fiind atât de expusă privirilor lui e important ca poziţia să te incite suficient de tare, pentru a scăpa de orice inhibiţii. Merită să o încerci în două variante:

Cu faţa la el: pentru senzaţii inedite şi foarte intense, rămâi sprijinită în tălpi deasupra lui. Întinde mâinile în faţă şi roagă-l pe iubitul tău să le întindă pe ale lui, pentru a-ţi oferi un punct de sprijin. Mai departe, mişcă-ţi şoldurile când sus-jos, când circular. În acest fel testezi sensibilitatea vaginului tău, iar iubitul tău va atinge extazul fără să se mişte niciun pic!

Cu spatele la el: iubitul tău stă în şezut şi se lasă uşor pe spate, sprijinindu-se în mâini. Va ţine picioarele drepte şi apropiate pe pat. Tu te aşezi deasupra lui, dar cu spatele la el. Vei sta cu genunchii îndoiţi la piept, mâinile pe şoldurile lui şi picioarele depărtate. Iubitul tău îşi poate aşeza ocazional palmele pe fesele tale, pe sâni şi clitoris. Tu te sprijini în tălpi şi te mişti viguros deasupra lui, oferindu-i o provelişte greu de uitat! Unde mai pui că unghiul de pentrare favorizează stimularea punctului G!

Femeile bune la pat ştiu ce poziţii intime le stimulează şi clitorisul

Motivul pentru care unele partide devin incredibil de pasionale ţin doar de poziţie. Dacă găseşti acele poziţii care să-ţi stimuleze clitorisul, sigur vei trăi amorul mult mai intens. Plăcerea dublă te va face să urci pe culmile plăcerii, spre deliciul partenerului tău, care va căuta să simtă totul la unison cu tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*