Izabela: „Am 23 de ani și de două luni sunt cu un bărbat însurat. Într-o seară a venit la mine, am făcut amor. Nici nu bănuiți ce-mi face în pat. La câteva zile mi-a spus adevărul.” Bărbatul era șofer pe TIR, ce-a făcut nevasta când a aflat

Ce-am aflat după câteva zile a fost un șoc..” Bărbatul era șofer pe TIR, incredibil ce-a făcut NEVASTA când a aflat

De când lumea si pământul, amorul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialistă în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Dragă Adela
Numele meu e Izabela și am 23 de ani. De 2 luni sunt cu un băiat, ne înțelegem perfect și cu niciun bărbat nu m-am simțit atât de bine în pat. El îmi tot zice că mă sună când poate pentru că este foarte ocupat cu munca și eu l-am înțeles. Am uitat să precizez că e șofer pe tir. Într-o seară a venit la mine nearanjat și mi-am pus un semn de întrebare. De obicei are foarte mare grijă de el. Am zis că mă înșel eu.

După câteva zile, am primit un telefon de la o femeie, care mi-a spus că e soția lui. Am fost șocată, îți dai seama, dar cu toate astea îl iubesc. Nu am mai făcut dragoste cu niciun bărbat cum se întâmplă cu el. Am vorbit cu el și a zis că mă iubește și că în curând va divorța. Mintea îmi spune să îl las, inima nu. Nu știu ce să fac, ajută-mă cu un sfat. Ce să fac, Adela?

Adela răspunde:
Dragă Izabela,
Depinde ce vrei tu de la această relație. Dacă vrei stabilitate și căsnicie, atunci nu e bine să mai continui deloc să-l vezi până când nu-și ține promisiunea de a divorța. Sunt mulți bărbați care au amante și le promit că divorțează de ani de zile, să nu fie și el unul din aceștia. Pe de altă parte, gândește-te puțin. El e șofer pe tir.

Petrece foarte mult timp pe drumuri, face popasuri te miri pe unde și cine știe cu cine se întâlnește. Spui că nici un bărbat nu e ca el din punct de vedere sexual. Asta arată că este un tip foarte viril, care – dacă mai e și însurat – probabil că are nevoie de cine știe câte femei. Să nu te trezești și tu la fel ca soția lui de acum, că o să ajungi să stai și să-l aștepți cu săptămânile, timp în care el e plecat și poate are în fiecare oraș câte o amantă. Nu știu, zic și eu. Nu te repezi, chiar dacă e amantul secolului, nu acesta e cel mai important lucru din lume.

Dacă vrei să ai un soț care să stea lângă tine, împreună cu care eventual să ai și copii, poate ar fi mai bine să te mai gândești. Oricum, până nu îl vezi că divorțează ar fi ideal să-ți iei gândul de la el. Cu ocazia asta, vezi ce rămâne din ceea ce simți pentru el dacă tai chestia cu sexul.


„De ce să nu fiu obiectiv, am şi văzut-o, m-a chemat să o văd pe internet, arată bine cucoana”. Apoi a invitat-o la el acasă. Ce a urmat acolo este de nedescris! Ce i-a făcut femeia:

„De ce să nu fiu obiectiv, am şi văzut-o, m-a chemat să o văd pe internet, arată bine cucoana”. Apoi a invitat-o la el acasă. Ce a urmat acolo este de nedescris! Ce i-a făcut femeia:

Dragostea faţă de o femeie cunoscută pe internet l-a costat scump pe un bărbat de 42 de ani dintr-un sat din Dâmboviţa. Omul a rămas fără toate economiile şi bijuteriile din aur după ce individa l-a jefuit şi a dispărut.

Aurel, de loc din satul Cuparu, judeţul Dâmboviţa, a divorţat de curând, după ce partenera de viaţă l-a părăsit. Dar a vrut să o ia de la capăt şi, în speranţa că îşi va găsi sufletul pereche, şi-a încercat norocul pe internet. Preţ de câteva zile, a vorbit cu o femeie de 38 de ani din Iaşi. Apoi, omul a primit-o la el acasă.

“După o săptămâna mi-a zis că nu se acomodează şi că vrea să plece. Am zis, da, îţi dau voie să pleci, dar să trimită rudele bani, îmi cerea bani să plece acasă, i-am zis, ţi-am dat bani de drum să vii, înapoi, de plecare, nu îţi mai dau. Într-o zi, eram la muncă, mi-a luat bunurile, aurul şi nişte bani. Nu am mai găsit-o acasă.”

Mama bărbatului nu se aştepta că femeia, despre care avea o impresie bună, să recurgă la asemenea gest. “Părea o femeie cumsecade, nu se dădea în petic… A venit pe interes! I-ar fi zis de carnet de maşină”, spune mama bărbatului.

Vecinii însă nu au văzut cu ochi buni întreagă poveste. “Mi se pare o mare greşeală, nu trebuia să facă treaba asta! Trebuia să aştepte, să o cunoască mai bine! Şi nu după internet! Nu se face aşa ceva… Păcat de el, e un băiat muncitor, are doi cai, cară la lemne!”, spune o vecină.

“Nici n-am văzut-o! A stat numai în casă! Am rămas surprins, îi plăcea de ea, asta o să fie a mea! De ce să nu fiu obiectiv, am şi văzut-o, m-a chemat să o văd pe internet, arată bine cucoană..” povesteşte un vecin.

Când şi-a dat seama că nouă iubita l-a părăsit, dar a luat cu ea şi banii şi bijuteriile din locuinţa, bărbatul a dat fugă la poliţie. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tinerei pentru furt calificat şi încearcă să dea de urmele ei să o aducă la audieri.

A rămas însărcinată de 5 ori. După 60 de ani, a găsit un bilet ascuns în biroul tatălui…

Deşi la prima vedere pare imposibilă, povestea următoare este cât se poate de reală!

Kathy a crescut alături de alte două surori, un frate şi mama lor. Identitatea tatălui, însă, a fost dintotdeauna un mister… Era cel mai mare secret al familiei!

În 2011, Kathy şi-a văzut pentru prima dată certificatul de naştere. Şi tot atunci a aflat că pe tatăl său îl chema Clifford.

Luni bune, s-a gândit numai la asta. Într-o zi, a decis să nu mai aştepte şi să-l cunoască. L-a căutat pe internet şi, când a aflat unde locuieşte bărbatul, i-a scris o scrisoare în care şi-a notat şi numărul ei de telefon. A pândit când nu era nimeni acasă, a intrat şi a ascuns plicul în sertarul de la biroul bărbatului.

Într-o bună zi, la zeci de ani după gestul tinerei, Carol, fata lui Clifford, a găsit scrisoarea în birou.

„Fata care a scris scrisoarea este fiica ta?”, şi-a întrebat tatăl. Dar Clifford i-a spus că nu ştie. Din nefericire, în acel moment, tatăl său era pe moarte. Suferea de leucemie iar medicii îi mai dăduseră doar 4-6 săptămâni de trăit.

Carol a simţit, însă, că trebuia să afle asta înainte să fie prea târziu. Într-o zi, a sunat la numărul de telefon trecut în scrisoare şi a dat de Kathy. Din acest moment, povestea capătă o turnură neaşteptată…

Carol şi Kathy au pus cap la cap frânturile de informaţii şi şi-au dat seama că au mers la aceeaşi şcoală, ba chiar au fost în aceeaşi clasă! Casele lor erau foarte aproape una de alta şi, în copilărie, deşi acum nu-şi mai aduceau aminte, fuseseră prietene foarte bune. Niciodată nu s-au gândit că, de fapt, erau mai mult de atât…

N-au reuşit să afle, însă, care a fost motivul pentru care au fost despărţite.

„Am urat-o pe mama toata viata mea. Ma enerva cu grija ei si ma batea la cap. Abia cand a murit, m-am uitat in sicriul ei, iar ce am vazut acolo…”

Am urat-o pe mama toata viata mea. Ma enerva cu grija ei si ma batea la cap. Abia cand a murit, m-am uitat in sicriul ei, iar ce am vazut acolo…

Marc Mero este un fost boxer american si luptator de wrestling profesionist. Dependent de droguri, el s-a indepartat tot mai mult de mama lui, din cauza mai multor certuri pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului.

Arata-mi anturajul tau, iar eu iti voi prezenta viitorul tau. De unde stiu asta? Deoarece mi-am petrecut timpul cu ratati si uite asa am devenit cel mai mare ratat dintre toti! Pentru ca am renuntat la orice visasem inca din copilarie, din cauza persoanelor pe care le-am ales sa fie in jurul meu. Prietenii mei ma duceau acasa pe la vreo doua sau trei noaptea. Eram drogati, beti, radeam in masina. Opreau in fata casei si imi ziceai: ‘Marc, Marc! Lumina e inca aprinsa’. La care eu imi ziceam `Oh, fir-ar! Mama e inca treaza!`. Vedeti voi, mama nu se punea niciodata sa doarma pana nu stia ca fiul ei e inca viu. Intram in casa si ma ruga sa stau de vorba cu ea, dar ii spuneam de fiecare data ca sunt obosit.

Cum am rasplatit-o? Imbatandu-ma?! Drogandu-ma?! Facand prostii?! Iesind cu ratati?! Pentru ce toate astea? Tot ceea ce si-a dorit a fost sa vorbeasca cu mine. As vrea sa pot sa vorbesc acum cu tine, mama! Mi-as dori sa vezi ce fac. De ce nu am putut sa fiu un fiu bun?

Mama mi-a fost mereu alaturi, dar nu am apreciat-o. Asta pana cand moartea mi-a luat-o si a fost prea tarziu. Cat de pretios este acest dar al vietii si familiile noastre si cat de usor pot fi luate! Vedeti, eu nu mai traiesc in timp, ci in momente. Nu in buzunarul tau este ceea ce conteaza. Este vorba de dragoste. Dragostea este doar un cuvant; pana cand apare cineva si ii da un inteles. Tu esti acel inteles! Iar cu cat realizezi mai curand acest lucru, cu atat mai bine”.

Un nou-născutul a fost declarat mort și a petrecut 12 ore în sicriu. Părinții nu au acceptat moartea bebelușului și au cerut să îl vadă…

Un nou-născut din Argentina a fost declarat mort, pentru ca apoi să fie pus într-un sicriu și dus la morga spitalului. Doctorii spun că bebelușul nu arăta semne de viață atunci când s-a născut prematur, cu trei luni mai devreme decât trebuia, așa că a fost trimis rapid la morgă.

Pentru scurt timp, fetița al cărei nume s-ar traduce prin ,,Lumină Miraculoasă”, a rămas în viață datorită părinților ei, care au insistat să îi vadă trupul neînsuflețit pentru a-și lua adio.

După 12 ore petrecute într-un sicriu în morgă, sigilat, copilașul s-a mișcat și a scos un mic scâncet. Se pare că, deși fetița era rece ca gheața, era departe de a fi moartă.

De atunci micuța miraculoasă a devenit din ce în ce mai puternică, dar încă nu i s-a dat voie să meargă acasă. Reprezentantul spitalului a declarat că fetița ar putea suferi de probleme neurologice, că încă are sângerări interne și este dependentă de un aparat care o ajută să respire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*