Iuliana Marciuc a rupt tacerea! A spus adevarul despre relatia cu Adrian Enache! „El m-a…” S-a facut liniste instant

IULIANA MARCIUC a spus totul despre relaţia cu ADRIAN ENACHE:,,Lumea se schimbă‘’
Iuliana Marciuc şi Adrian Enache trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ia rodul este fiul lor, David. Chiar dacă toată lumea credea că cei doi s-au căsătorit în secret, ei bine, ei trăiesc în continuare în concubinaj.

Iuliana împărtăşeşte secretul prin care au reuşit să rămână împreună şi să se iubească la fel de mult. „Acum timpul curge altfel, sigur că sunt şi alte priorităţi şi poate că este firesc, lumea se schimbă, iar în ceea ce priveşte actul acesta al căsătoriei… eu cred că sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ţine o relaţie”, a declarat Iuliana Marciuc.

Relaţia lor este una dintre cele mai rezistente din showbiz-ul nostru, iar asta se datorează câtorva principii la care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache nu renunţă. „Cred că secretul este că ne înţelegem unul pe celălalt, că avem o activitate comună, că suntem din acelaşi domeniu, că împărtăşim preocupări comune, gânduri comune, respectul cred că este foarte important! Şi am înţeles amandoi că iubirea se întreţine… Noi încercăm de fiecare dată cu mici suprize, cu mici gesturi…să arătăm că există iubire! Da el este foarte romantic! El m-a învăţat pe mine să fiu romantică”, a mai spus prezentatoarea TV.

Iuliana Marciuc știe exact ce ar putea ierta într-o relație și peste ce nu ar trece nici în ruptul capătului. ’
„Aș ierta infidelitatea, dar depinde în ce context ar apărea și după câți ani de relație. Este de discutat, că dacă apare pe la început, nu știu ce să zic, dar poate aș ierta. Niciodată însă nu aș putea să iert violența de nici un fel, indiferent din ce motiv ar apărea ea și când”, ne-a declarat ea.

Deși trăiește o poveste de dragoste de aproape douăzeci de ani cu Adrian Enache, iubirea lor a reușit să treacă peste orice obstacol. ”Suntem foarte bine amândoi”, ne-a mai spus Iuliana.

Lucrurile nu au stat așa dintotdeauna și asta pentru că, mult timp, cântărețul a oscilat între ea și fosta lui soție, Corina cu are are și o fiică, Diana. Fosta soție a lui Enache a povestit într-o emisiune de la Pro TV că a aflat de idila dintre cântăreț și Iuliana Marciuc în momentul în care a adus-o pe lume pe fiica lor, Diana.

Culmea cea care ar fi filmat nașterea ar fi fost, conform spuselor sale, chiar Iuliana. Mai mult, Corina spunea pe atunci că a aflat din presă despre această poveste, dar soțul ei a negat mereu acest lucru, lăsând-o să înțeleagă că ea este singura femeie din viața lui.
Situația a început să se complice și mai mult atunci când în 2005 Iuliana l-a născut pe David, rodul iubirii dintre ea și Enache care în 2009 a hotărât să divorțeze de Corina, tocmai pentru a fi lângă Iuliana, iar un an mai târziu cei doi s-au căsătorit pe o plajă, în Bulgaria

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*