Iulia Vantur, dezvaluiri neasteptate despre partidele de amor ale lui Salman Khan! Ce nu vrea sa faca niciodata? „E impotriva credintelor lui”

Iulia Vantur s-a intors in Romania din meleagurile insorite ale Asiei, acolo unde vedeta se simte ca acasa. Alaturi de Salman Khan si anturajul de prieteni pe care si i-a facut in India, Iulia se simte extrem de implinita si, mai nou, si-a gasit si vocatia.
Fosta stirista a inceput in ultima perioada sa inregistreze cateva piese in hindi si a marturisit ca face totul din placere si nu s-a gandit pana acum si la o cariera in domeniu.

Invitata la o emisiune TV, Iulia Vantur a fost intrebata si despre Salman Khan si noutatile din viata lui. Vedeta a vorbit cu detasare despre el si a avut doar vorbe frumoase de spus la adresa lui.

Potrivit marturisirilor facute de Iulia Vantur, Salman Khan este un asemenea cavaler, incat, desi este un actor apreciat, el refuza sa apara in filme in ipostaze sexy cu vreuna din actrite si nu vrea nici macar sa le sarute! Motivul?

„E foarte bine. Filmează pentru un nou film, care prima serie a fost foarte bun. Da, a fost o vacanţă în familie. Mama lui e extraordinară. Şi mama lui şi tatăl lui au voci foarte bune. Şi tata, tatăl meu. Evident că toţi ascultă piesele, toţi prietenii le ascultă pentru a-mi da feedback. El se joacă cu tot felul de răspunsuri pentru că s-a plictisit să fie întrebat. Când vezi că oamenii tot insistă cu o anumită întrebare şi le dă răspunsuri variate, poate unul îi mulţumeşte.

El nu s-a sărutat niciodată cu nimeni în filme. E împotriva credinţelor lui. El se gândeşte că poate partenera lui are şi ea un iubit acasă, un tată, care nu s-ar simţi bine s-o vadă într-o asemenea ipostază. Evident că e un om drăguţ”, a declarat Iulia Vântur.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*