Iubitul nu a mai suportat şi A PĂRĂSIT-O. Uite ce făcea fata asta în pat, până la 3 dimineaţa FOTO

Moda pozelor selfie aduce prosperitate economică.

Cei care se fotografiază singuri, în diferite ipostaze, nu au habar că în jurul lor s-a format o adevărată industrie. Astfel, isteria selfie aduce bani în plus nu doar producătorilor de smartphone, dar şi stomatologilor, celor care au saloane de înfrumuseţare şi chiar şi chirurgilor esteticieni.
De la apariţia smartphone-urilor, pozele selfie au devenit o modă. Pentru unele persoane însă, astfel de fotografii au devenit o obsesie. În căutarea selfie-ului perfect, unii au ajuns să bată la uşile chirurgilor plasticieni, ca să-şi schimbe înfăţişarea.

La New York, o tânără de 34 de ani şi-a făcut operaţie la nas, pentru că era nemulţumită de chipul său imortalizat de camera foto.
Alţii cred că zâmbetul e cheia unui selfie reuşit, aşa că cer ajutorul stomatologului. În schimb, multe doamne nu acceptă să apară într-o fotografie fără să aibă coafura şi machiajul realizate de experţi.

Totuși, Charlotte Michaels, o tânără din Marea Britanie în vârstă de 23 de ani, a dezvoltat o adevarată obsesie pentru fotografiile-selfie.


Charlotte Michaels isi face sute de selfie-uri zilnic, chiar si la evenimente unde acest lucru este total nepotrivit, de exemplu la inmormantari. La finalul zilei sta pana tarziu in noapte, de multe ori pana la 3 dimineata, ca sa le editeze si sa le posteze online.

Din acest motiv, iubitul ei a parasit-o, spunandu-i ca are grave probleme si ca trebuie sa mearga de urgenta la un control medical.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*