„Iubita mea e cu 10 ani mai tânără. Primele două luni m-a ţinut pe jar, nu voia să facă deloc dragoste cu mine. Am zis că-i de bine. Într-un final, s-a întâmplat să avem relații intime. Ce-am descoperit m-a prăbușit..” :O Niciun bărbat nu ar vrea să fie în locul lui, ce-a pățit

Buna Adela,
Sunt Ionuţ şi am 42 de ani. Am cunoscut o fată de 33 ani care am zis că e tot ceea ce îmi doresc, femeia vieţii mele, o iubesc mult. Avem 6 luni de când suntem împreună şi majoritatea timpului liber îl petrecem tot împreună. Primele două luni m-a ţinut pe jar, deşi ne întâlneam aproape zilnic, nu a cedat să facem dragoste.

Am zis că ăsta e un semn bun că nu s-a lăsat uşor, chiar apreciez, dar problema e că în continuare facem dragoste destul de rar, în medie o dată pe săptămână, uneori chiar o dată la două săptămâni. Nu reuşesc să o conving să facem mai des, în timpul săptămânii nu mă pot apropia de ea, îmi spune că e stresată de la serviciu, doar în weekend dacă nu plecăm pe undeva reuşim să ne iubim.

Pare că mă gândesc doar la sex dar nu e chiar aşa, locuiesc singur şi totuşi de atâta timp nu am reuşit să o conving să doarmă măcar o noapte la mine, seara o duc acasă, mă gândesc că şi ăsta e un mod de a evita să facem dragoste. Am avut discuţii pe tema asta şi nu reuşim să ne înţelegem, spune că sexul nu este aşa important pentru ea, ok dar totuşi suntem la început şi mie îmi pare că suntem după 5 ani de relaţie la cât de des o facem, păi după 5 ani ce se va întâmpla? Eu încerc să am momente de tandreţe cu ea şi uneori chiar mă respinge, imi spune că prea des o sărut şi o sufoc, singurele momente de tandreţe din partea ei sunt când ma vede supărat din cauza acestor probleme.

La o ultimă discuţie mi-a spus că îi place mai mult să-i fac oral decât să facem dragoste, dar eu de fiecare dată aşa încep, vreau să o fac să se simtă bine, alte dăţi îmi spune că stăm prea mult, cam 2 ore şi mai avem şi altă treabă, deşi mi-a spus că îi place că stau aşa mult tot la fel de rar o facem, e de neînţeles. Nu am motive să cred că are pe altcineva şi singura concluzie pe care o trag e ca nu mă iubeşte, poate doar îi place să fie cu mine şi atât, o bănuiesc mai repede de o relaţie din interes din mai multe motive, o răsfăț, îi fac toate plăcerile și îi fac cadouri destul de des.

Adela răspunde:
Dragă Ionuț,
Cu siguranță că te iubește, dar – așa cum ți-a și spus – pentru ea, sexul nu este atât de important. Probabil că așa este ea croită din punct de vedere hormonal. Nu vreau să spun că ar avea vreo traumă din trecut legată de sexualitate, deși nici aceasta nu este exclus. Cine știe cum or fi fost iubiții ei anteriori.

Poate că erau genul grăbit, care nu aveau răbdare cu ea, și ea a ajuns să simtă o respingere față de de apropierea erotică. Dacă acesta este cazul, cu răbdare, în timp, se va convinge că tu ești altfel. Totuși, dacă ea te respinge și nu prea are chef, poți lua în vedere și situația care ea nu se va schimba și, așa cum ai spus, în timp, va dori din ce în ce mai rar. O mai poți ajuta cu afrodiziace – ciocolata funcționează bine, de cele mai multe ori – sau cu vreun film de dragoste la care să vă uitați împreună.

Dar dacă spui că nici nu vrea să rămână peste noapte la tine, ceva nu e în regulă. Cel mai bine, întreab-o ce gânduri are. Te-ai gândit că poate are reticențe să facă dragoste până nu e măritată? Cine știe, dacă o iei de nevastă poate își schimbă starea.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Citeste:
O fată neîngrijită s-a apropiat de un bărbat și l-a rugat să-i cumpere un produs foarte ieftin. El i-a dat banii, iar din acel moment viața tinerei s-a schimbat complet. Nu, nu a câștigat la loto! Ce-a urmat te va lăsa mască

O fată neîngrijită s-a apropiat de un bărbat și l-a rugat să-i cumpere un produs foarte ieftin. El i-a dat banii, iar din acel moment viața tinerei s-a schimbat complet. Nu, nu a câștigat la loto! Ce-a urmat te va lăsa mască
Povestea unui bărbat care i-a schimbat viața unei cerșătoare a devenit virală pe Internet. Ce s-a întâmplat după ce tânăra săracă l-a rugat să îi cumpere un săpun:

„Eram într-un supermarket când, la un moment dat, o tânără neîngrijită și cu hainele ponosite s-a apropiat de mine. Cu vocea tremurândă, m-a rugat să îi cumpăr un săpun și mi-a indicat către cel mai ieftin. I-am dat banii, iar fata mi-a mulțumit și și-a văzut de drum. Însă eu am continuat să o urmăresc din priviri.

Cu săpunul în mână, tânăra a trecut pe lângă zona cu produse alimentare și se uita la ele cu poftă. Dar nu și-a cumpărat nimic. S-a îndreptat spre casa de marcat, a plătit săpunul, apoi a ieșit din magazin.

Mi s-a făcut milă de ea și am început să mă întreb oare cum a ajuns această fată în asemenea situație.

Am cumpărat câteva chifle și am ajuns-o din urmă. Apoi ne-am așezat împreună pe o bancă, iar ea a început să mănânce. Am întrebat-o cum a ajuns în această situație, iar ea a început să îmi povestească că la 18 ani s-a îndrăgostit de un băiat, care i-a propus să se mute împreună. Ea a vrut, dar mama ei nu era de acord cu această decizie. Despre tatăl ei nu știa nimic. Nu îl cunoscuse niciodată.

După o ceartă serioasă cu mama ei, fata s-a mutat la băiatul de care era îndrăgostită. Dar după câteva luni, acesta s-a plictisit de ea și i-a zis să plece. S-a întors acasă, dar mama ei nu a mai vrut să o primească înapoi. O perioadă a stat pe la prieteni, dar i s-a făcut rușine cu timpul, așa că a ieșit în stradă.

Am fost impresionat de povestea ei și am decis să o duc la mine acasă. A făcut baie, iar soția mea i-a tuns părul degradat și i-a dat niște haine curate de la ea.

Am vorbit cu soția mea și am decis să o ajutăm. În doar câteva zile, i-am închiriat o cameră într-un cămin și am ajutat-o să se angajeze ca menajeră într-un centru comercial. Era atât de bucuroasă și de recunoscătoare!

Cu timpul am perdut legătura, însă de curând am întâlnit-o întâmplător pe stradă. După ce m-a recunoscut, a strigat de bucurie și a venit repede să mă îmbrățișeze. Arăta îngrijit și părea fericită. Mi-a spus că acum lucrează ca vânzătoare și că are un nou iubit. Ne-a invitat pe mine și pe soția mea la teatru. Își dorea foarte mult să ne răsplătească pentru ajutorul pe care i l-am acordat.

Faceți cât mai mult bine, oamenii străzii merită o șansă nouă! Fiecare are o poveste diferită, iar câteva momente de atenție din partea noastră le poate schimba viața pentru totdeauna”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*