Iubita lui Cristi Boureanu, super sexy in costum de baie! Laura Dinca arata senzational dezbracata

Iubita lui Cristian Boureanu, deși are numai 18 ani, este deja un fotomodel desăvârșit.
Acest lucru poate fi văzut și în cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă, chiar dacă acestea sunt realizate de fotografi neprofesioniști, în vacanțe, la mare sau la piscină.

Cele mai frumoase imagini cu Laura Dincă sunt realizate de prieteni, nicidecum de fotografi profesioniști. Chiar dacă lentila aparatului de fotografiat nu este una profesională, iubita lui Cristian Boureanu stăpânește foarte bine arta modellingului.

Vedeta este foarte fotogenică, indiferent de ipostazele în care este surprinsă. Dacă atunci când este pozată de iubit la mare arată impecabil, în pozele de la prezentările de modă Laura este un adevărat manechin de top.

LAURA DINCĂ i-a dat replica fostei soţii a lui CRISTIAN BOUREANU. Aceasta a reacţionat imediat: „Ar trebui să-şi vadă de ale ei“
Fosta soţie a lui Cristian Boureanu a avut ieri o reacţie în ceea ce priveşte scandalul în care a fost implicat acesta în urmă cu o săptămână, când a avut o altercaţie cu un om al legii.

După ce fosta soţie a lui Cristian Boureanu l-a numit pe acesta „o ruşine“, în urma scandalului cu Poliţia (citeşte AICI mai multe), Laura Dincă a luat atitudine şi l-a apărat pe bărbatul iubit.

„Ea vorbeşte despre Cristi şi dă în el, dar de-o săptămână nu s-a interesat de fata ei. Habar n-avea că Ioana a venit acasă. Păcat că a vorbit aşa, pentru că orice s-ar fi întâmplat între ei doi şi orice ar fi avut de împărţit, în situaţia asta trebuia să ştie că vorbeşte despre tatăl copilului ei, bărbatul care a întreţinut-o şi le-a susţinut financiar toate nevoile. Să aibă grijă că dacă Cristi intră la puşcărie, or să ajungă pe străzi, or să moară de foame.

Ioana stă la noi, e supărată, plânge şi nu e în stare să meargă la şcoală. Abia azi (vineri, 16 iunie, n.r.) se duce să-şi încheie mediile. Cristi a vorbit cu ea, i-a spus că o iubeşte şi să fie cuminte şi că o să se termine toată nebunia asta cât mai repede”, a spus Laura Dincă.

Imediat a venit şi replica Irinei Boureanu, fosta soţie a ex-politicianului: „Îmi pare rău, dar nu mă interesează ce spune Laura. Nu ştiu în ce măsură poate să-mi facă ea recomandări. Ar trebui să-şi vadă de ale ei“.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*