Iubi, daca ai chef de… Continuarea e BESTIALA!! :))

Nu este un lucru surprinzător ca, după 10-15 ani de căsnicie cheful de amor să tindă spre zero şi nu pentru că bărbaţii n-ar încerca. Potrivit unui studiu publicat într-o revistă de profil, femeile implicate într-o relaţie de lungă durată au raportat o scădere a chefului de-a lungul timpului (–0.2% în fiecare lună) în vreme ce libidoul bărbaţilor rămâne la fel.

Specialisţii în domeniul susţin că pe măsură ce relaţia se maturizează pasiunea nebună de la început este înlocuită de afecţiunea mai puţin carnală dintre cei doi parteneri. Mai ales femeile îşi schimbă focusul, cheful începe să se reducă în favoarea unei relaţii emoţionale mai puternice cu partenerul.

În cazul în care acum ţi-ai dat seama care sunt factorii care au dus la scăderea chefului de amor a soţiei tale – fără ca vreunul dintre voi să fie vinovat – însă îţi doreşti totuşi ca dorinţa să se ridice la acelaşi nivel ca în primele săptămâni ale relaţiei voastre, atunci acest articol este pentru tine 🙂

Iată, asadar, ce trebuie să faci pentru ca şansele tale să crească vertiginos în ceea ce priveşte sporirea chefului de amor al soţiei tale:

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*