Israela este în doliu: „Nu am fost la înmormântare”

Nici nu a apucat să-şi revină după despărţirea de Liviu, din divorţul care parcă nu are sfârşit, că Israela a primit o altă lovitură de la soartă. O persoană apropiată sufletului ei s-a stins iar Israela nu-şi poate reveni din şoc.

O prietenă bună de-a ei a murit în urmă cu două săptămâni, iar Israela are pe lângă păreri de rău şi mustrări de conştiinţă, căci nu a reuşit să ajungă nici la spital, dar nici la înmormântare. Israela a spus că a visat-o destul de des pe prietena ei, Carmen

„În legătură cu draga mea prietenă Carmen, noi ne cunoaştem din 1992, pe când mă ocupam de import cu zahăr. (…). S-a îmbolnăvit de diabet şi a ajuns să slăbească, a slăbit vreo 60 de kilograme. (…). La 50 de ani şi-a cumpărat un motor, nu îi plăcea să vorbească despre boala ei. (…). Acum două săptămâni, duminică dimineaţa: Israela, nu e mama, sunt eu. (…). Nu am fost la înmormântare, am avut-o cumva cu mine. (…). Timp de o săptămână am aprins «lumânarea sufletului» pentru ea. (…). Până la înmormântare am visat-o de multe ori, am avut coşmaruri.”, a povestit Israela într-o emisiune TV.

Mirabela Dauer isi cauta jumatatea! Artista de 70 de ani inca mai spera sa isi gaseasca marea iubire: „Daca e mai tanar, cu atat mai bine…”

Mirabela Dauer isi cauta jumatatea! Artista de 70 de ani inca mai spera sa isi gaseasca marea iubire! Declaratia neasteptata: „Daca e mai tanar, cu atat mai bine…”

Mirabela Dauer nu a avut noroc in dragoste, dar nu inceteaza sa spere.

Chiar daca are 70 de ani, artista inca isi mai cauta jumatatea perfecta, partenerul de viata care sa ii fie alaturi la bine si la rau.

„Nu am renuntat niciodata la nimic si inca sper la acea frumoasa familie in doi. Sper sa imi gasesc jumatatea. De ce? Conteaza varsta? Daca o sa fie mai tanar decat mine, cu atat mai bine”, a spus Mirabela Dauer.

Se iubea cu artista, dar o dorea şi pe mama ei . Presupusul amant al Mariei Constantin s-a dat la „fosta soacră”: „A vrut să mă pupe, alte treburi mai face cu gura…

Presupusul amant al Mariei Constantin s-a dat la „fosta soacră”: „A vrut să mă pupe, alte treburi mai face cu gura…

Ghiorghiţa Casapu a făcut dezvăluiri-fierbinţi despre presupusul amant al Mariei Constantin. Femeia a povestit că fostul iubit al fiicei sale a încercat să o sărute pe buze în timp ce se aflau la o petrecere. Mama Oanei Casapu a explicat şi cum a reacţionat bărbatul care a despărţit-o pe Maria Constantin de Marcel Toader şi chiar şi de primul soţ.

În trecut, Oana Casapu s-a iubit cu presupusul amant al Mariei Constantin. Tânăra artistă a mărturisit la „XNS” cum a fost bătură de fostul iubit, iar mama sa a dezvăluit că s-a dat la ea.

În cadrul interviului de la „Acces Direct”, mama artistei Oana Casapu a dat de înţeles că ar fi refuzat sărutul cu presupusul amant al Mariei Constantin pentru că acesta ar face lucruri cu gura pe care nu a putut să le pronunţe.

„Mâine vrem să mergem o plângere. (…). M-a luat de cap şi a vrut să mă pupe pe gură, a vrut să-i facă rău fetei, dar eu am pus mâna la gură şi nu m-a pupat – pentru că nu vreau să spun ce alte treburi mai face cu gura. (…).De necaz a intrat în bucătărie şi a luat un tub de frişcă – nu am văzut în viaţa mea un tub atât de mare – (…), el fugea după mine. (…). M-a umplut de frişcă, chiar şi în maşină aveam. Am ajuns la poliţie la ora patru dimineaţa. (…).”, a declarat Ghiorghiţa Casapu la „Xtra Night Show”.

„Şi atunci am decis să mergem la poliţie.”, a completat Oana Casapu.

„Ăsta nu e în stare să dea într-o femeie. Ştiţi cum înjură? Şi şcolarii înjură mai bine.”, a declarat Mircea, un prieten de-al presupusului amant al Mariei Constantin.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Ieri, 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Andreea Marin reacţionează, după ce s-a vorbit despre relaţia ei cu Marcel Toader: „Mă veți vedea, firește, de mână cu…”

În ultima vreme, unul dintre cele mai discutate subiecte se învârte în jurul vieţii amoroase a Andreei Marin. Vedeta ar avea un iubit străin, iar unii susţin chiar că ar fi fost văzută de mână cu Marcel Toader.

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre viaţa sa intimă şi susţine că nu are o relaţii cu domnii cu care a fost „combinată”. Andreea Marin susţine că atunci când va fi cazul să îşi asume relaţie cu bărbatul din viaţa sa, o va face.

„Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relație pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeași-musai „un afacerist bogat”! În fanteziile celor ce nu pot dormi , căci nu au liniște decât-măcar imaginar-în patul meu, sunt cea mai „descurcăreață”femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci așa dă bine, știm, nu știm despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găsești nici de mână cu mine pe la sală de sport, nici brunet, nici divorțat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoință și urări de bine, nu fac față realității. Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet și-n strălucirea de pe chip, am învățat o lecție, discreția, mai bună decât naivitatea marturisilor deschise, din păcate. Va veni ziua când mă veți vedea, firește, de mână cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viață te învață”, a postat Andreea Marin pe contul său de socializare.

Marcel Toader a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. De asemenea, afaceristul nu a recunoscut că ar avea cont pe reţeaua de socializare Tinder, aşa cum s-a spus în cadrul emisiunii „XNS”.

„«La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»”, a spus Mara Bănică la „XNS” după ce a primit o informaţie.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent, acum şase la număr.

Anunţ despre Marcel Toader: „L-am văzut la sală de mână cu Andreea Marin”

Marcel Toader s-a decis să divorţeze de Maria Constantin, din cauza adulterului pe care ea l-a comis în mai multe rânduri, potrivit spuselor bărbatului. Prezent la o emisiune TV, alături de Mara Bănică, aceasta a primit o informaţie bombă, potrivit căreia omul de afaceri ar fi fost văzut la o sală în timp ce se ţinea de mână cu Andreea Marin.

„La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»”, a spus Mara Bănică.

Marcel Toader a reacţionat şi a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. „Nu am nicio legătură cu Tinder. Am doar două conturi de Facebook, una oficială, alta personală. Altă minciună!”, a spus Marcel Toader.

Înainte de a rupe total legăturile cu Maria, soţul ei i-a compus un mesaj emoţionat, pe care l-a făcut public. ”Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul.” i-a trasmis Marcel Toader, într-o emisiune TV.

Alexandru Constantin, declarații fără perdea despre Maria Constantin: «Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile»

În plin scandal de divorţ dintre soţii Maria Constantin şi omul de afaceri Marcel Toader, iată că Alexandru Constantin, partenerul solistei din ultimul ei videoclip, face declaraţii incendiare.

Acesta a susţinut că i-a făcut plăcere să filmeze scenele de dragoste cu frumuşica blondină şi că ambii şi-au intrat perfect în rol.

Sunt prieteni, însă în urmă cu câteva luni au fost şi ”îndrăgostiţi”.

Ce-i drept, nu în realitate, ci doar pe platourile de filmare, acolo unde Maria Constantin (30 de ani) şi Alex Constantin (27 de ani) au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”. Prezentatorul emisunii ”Focus Monden”, de la Prima TV, şi cântăreaţa s-au apropiat la filmări suficient de mult încât să-l facă gelos pe Marcel Toader, de care Maria va divorţa miercuri, la notar.

Şarmantul prezentator a povestit despre experienţa trăită pe platourile de filmare: “Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală, care ştie să se pună în valoare şi în astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa «dragostei», asta şi pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin pentru Click!

Videoclipul a fost realizat în urmă cu o lună, iar la scurt timp Maria Constantin şi Marcel Toader au anunţat divorţul. Marcel a acuzat-o pe Maria că ar fi făcut amor în maşina lui cu mai mulţi bărbaţi, pe această listă a infidelităţii fiind inclus şi actorul Augustin Viziru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*