asdfghgfdsxss

Insarcinata in 36 de saptamani, ea a acceptat ca ginecologul sa ii apese pe burta si sa ii intoarca bebelusul! Ce s-a intamplat peste doua minute in cabinet, i-a lasat pe toti fara cuvinte!

Insarcinata in 36 de saptamani, a acceptat provocarea medicului care are grija de sarcina ei sa-i modifice pozitia bebelusei din burta.

Momentul cand bebelusa este intoarsa invers a fost filmat de catre tatal bebelusului. Totul s-a intamplat in doar doua minute prin masarea burtii viitoarei mamici.

Filmuletul incepe cu medicul care o informeaza pe Jess despre procedura si cat de inconfortabil se va simti. „Daca nu poti sa suporti, trebuie sa spui.” Viitoarea mamica a incuviintat, dand din cap.

La un moment dat, Jess se uita cu frica la medic, insa acesta ii spune ca ii va face o injectie pentru ca uterul sa se relaxeze si sa previna contractiile. Forma bebelusului poate fi vazuta cu usurinta atunci cand medicul ii schimba pozitia, adica sa aiba capul indreptat in jos.

In timp ce medicul intindea gelul pe pielea ei, Jess a inceput sa rada spunand ca i se pare foarte amuzant. Se poate auzi si sotul ei care ii spune sa ramana nemiscata pentru ca se misca bebelusa. Jess se uita la stomacul ei si respira adanc in timp ce medicul continua sa ii apese pe stomac.

Intr-un final, bebelusa isi ia pozitia care o ajuta sa vina pe lume teafara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*