babam

Inregistrare cu Baba Vanga, femeia care a profetit marile evenimente ale lumii..Uite ce spune de Romania..

Baba Vanga, prezicatoarea din Bulgaria care a murit in anul 1996, a lasat mostenire o serie de profetii despre soarta omenirii.

Unele dintre ele s-au implinit deja (atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, alegerea unui presedinte american de culoare, cutremure devastatoare, razboaiele islamice etc), insa cele mai multe sunt ‘programate’ pentru anii ce vin.

Pe Youtube a aparut in urma cu cativa ani o inregistrare cu Baba Vanga, in care bulgaroaica povesteste cum i s-au aratat viziunile, plus o serie de alte lucruri interesante despre lumea in care traim.

Baba Vanga comunica cu Dumnezeu si vedea zane

„Pe vremea marelui vartej, zanele, care aveau un par rosu frumos, au venit. Erau necurate si erau peste tot. Magarii au fugit de ele, s-au speriat. Pe zane le-au vazut magarii, cainii, oile… toate animalele. Tu le poti vedea? O, Dumnezeul meu! Bunul meu Dumnezeu, suntem ca animalele sau, din contra”, spunea Baba Vanga inainte de moarte.

Mesajul acesta este unul criptat, spun specialistii in ezoterism. Acele zane si comparatia cu animalele scot in evidenta altceva: zanele nespalate (necurate) pot simboliza conducatorii, noi vatafi ai lumii de care vor fugi toti oameni sau in fata carora vom fi ca niste animale, niste sclavi.

„Nu stiu ce inseamna sa ai o mama”

„Nu stiu ce inseamna sa ai o mama. Sunt orfana de mica. E dureros, dar nu am cunoscut-o niciodata. Am crescut intr-un internat din Belgrad, acolo am invatat de la 7, 8 ani”, a mai spus Baba Vanga reporterilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*