Informatii de ultima ora despre Alexandru Arsinel. Actorul a….

Alexandru Arşinel, operat pe inimă! Ce mesaj a transmis actorul înainte de a urca pe masa de operaţie

Alexandru Arşinel a ajuns duminică seara de urgenţă la spital. Starea de sănătate a actorului pare să nu fie deloc una bună, acesta anunţând că se pregăteşte de o intervenţie pe cord.
UPDATE 12:18: Medicii au anunţat că Alexandru Arşinel este în stare stabilă, după intervenţia suferită în această dimineaţă.

„În acest moment este stabil, urmează să fie reevaluat”, precizează Biroului de presă al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, potrivit AGERPRES.
UPDATE 12:05: Potrivit ultimelor informaţii, actorul a ieşit cu bine din operaţia care a durat 45 de minute. Arşinel a ajuns la spital duminică seara după ce a făcut infarct. Luni, medicii i-au implantat un stent, printr-o coronografie. Îndrăgitul actor se arată optimist şi spune că speră ca săptămâna viitoare să urce din nou pe scenă

Alexandru Arşinel trece prin momente extrem de dificile, după ce duminică seara a ajuns de urgenţă la spital. Actorul a anunţat că luni va suferi o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, însă se arăta optimist în vederea recuperării.

”Sunt bine, in asteptarea unei interventii la inima care va avea loc probabil maine (n.r. – luni, 11 decembrie), la Spitalul Municipal. S-au adunat prea multe, sunt eu puternic ma dau mare, dar pana la urma cedam in fata unei solicitari prea mari”, a spus actorul, duminica seara, intr-o emisiune TV.

CARMEN HARRA avertizează România:,,Va fi un cutremur destul de puternic ‘’

Vestea că un cutremur mare se va produse în România îi sperie pe mulţi români. După După ce Maria Ghiorghiu a dat de veste despre un posibil seism, Carmen Harra a întărit orice presupunere cu un previziune înspăimântătoare, că România va fi într-adevăr lovită de un cutremur puternic, dar românii nu vor fi răniţi.
„S-ar putea să vină un cutremur tectonic în România, dar nu acum imediat, mai încolo. Nu e anul ăsta, dar e inevitabil că vine la un moment dat. Tot eu v-am spus că vine un cutremur, dar nu vă va afecta. A venit unul care nu v-a afectat că a trecut cumva pe lângă voi. Ăsta va fi un cutremur destul de puternic dar nu o să vă lovească nici de data asta. Sunteţi foarte norocoşi până la urmă’’, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra creionează un scenariu deloc optimist despre ce se va întâmpla cu România, susţine că suntem extrem de aproape de un război global. Carmen Harra prevede un viitor sumbru pentru omenire şi susţine că anul care tocmai a început va fi unul de cotitură. Clarvăzătoarea susţine că economia globală se va prăbuşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*