INCIDENT la nunta Oanei, sora Deliei Matache. Gina Matache s-a făcut de râs în ultimul hal. A RATAT TOT. Asta spune clar cine e favorita ei

Mama sa, solista de muzică de petrecere Gina Matache a ratat emoționantul ”Da” rostit de fiica sa pentru că a ajuns la Casa de Căsătorii cu întârziere, asta pentru că a participat la o emisiune de televiziune împreună cu taraful său. De fapt întreaga ceremonie a avut loc cu întârziere, căci și mirii au venit după ora prevăzută și s-au lăsat așteptați de cei aproximativ 20 de prieteni, la Starea Civilă a sectorului 4.

Martorii Oanei Matache la cununia cu viitorul tată al copilului său (este însărcinată în luna a doua) și la semnarea actelor de căsătorie i-au fost Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, cei care îi vor conduce duminică, în fața altarului, în calitate de nași.

Sora Deliei Matache s-a cununat civil

Ca și Delia, sora sa mai celebră, Oana Matache (în vârstă de 26 ani) are studii muzicale, a absolvit același liceu de muzică (”Dinu Lipatti” din București) de asemenea, a absolvit Universitatea Națională de Muzică, tot din Capitală.

”Oficial sunt soacra mică” a spus Gina Matache, care și-a văzut visul cu ochii, ambele fete măritate.

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în urmă cu patru ani iar cununia a avut loc la celebra ”Poartă a sărutului” realizată de Constantin Brâncuși, din Târgu-Jiu, orașul de unde este originar mirele și managerul artistei.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*