În urmă cu trei zile, MIRCEA RADU a devenit tată de fată. Prezentatorul face un anunț cutremurător acum. MULTĂ DURERE

Mircea Radu, prezentatorul emisiunii ”Femei de 10, bărbați de 10” de la TVR 2 este în al nouălea cer. Luni a devenit tată de fată și, așa cum s-a întâmplat la toate evenimentele din viața lui, amintirea mamei pe care a pierdut-o prematur a căpătat din nou putere.

De trei zile, Mircea Radu e tată de fată, un bărbat complet cu o familie perfectă. Luni, acesta și-a cunoscut fiica mai repede decât se aștepta. Cum s-au derulat evenimentele, Mircea a acceptat să ne dezvăluie în exclusivitate.
”Soţia mea a născut prin cezariană. Iar decizia a fost luată într-un timp foarte scurt, de azi pe azi, în sensul că era programată să nască a două zi dar a trebuit, de urgenţă, să intre în operaţie. Şi le mulţumesc doamnei doctor Dima şi colectivului spitalului Cantacuzino pentru profesionalism”.

Deși așa ar suna rezonabil, prezentatorul de la TVR 2, care mai are un băiețel, nu a aflat sexul bebelușului în urma unei ecografii, ci datorită unei coincidențe copilărești.
”Când am aflat că va fi fată, eram în maşină, parcat în faţa spitalului şi îmi aşteptam soţia să iasă de la doctor, de la examinarea periodică. Şi eu eram nerăbdător să aflu ce va fi, fată sau băiat, iar pentru că soţia mea întârzia – mi se părea că stă de ore acolo-, mi-am zis : dacă persoana care traversează prima bulevardul Dacia (din locul în care eram parcat vedeam bine o porţiune din bulevard) e femeie, atunci va fi fată; dacă e bărbat, va fi băiat. Şi a trecut o doamna cu nepoţica ei de mână. Acela e momentul în care am „aflat” că al doilea copil al meu va fi fată, ne-a povestit amuzat praspătul tătic.

Tudor nu și-a cunoscut încă surioara
Primul năsut al lui Mircea Radu se numește Tudor și este un bărbățel de trei ani. Vestea că va avea o surioară l-a bucurat nespus și, cu toate că nu a întâlnit-o încă, o iubește iremediabil.

”Tudor era pregătit din timp, ştia că va avea o surioară, ba mai mult, mi-a spus că o iubeşte chiar dacă nu s-au întâlnit încă. I-am arătat o fotografie şi a avut acea reacţie pe care o are un om mare în faţă unei minuni: a zâmbit în tăcere clipe în şir privind la ea.”
Acum, Raluca se pregătește de externare, iar fericitul tătic s-a ocupat de tot: ”Ne mai trebuie câteva acte; în rest totul e în regulă. Situaţia e sub control”.

Spre deosebire de alte cupluri, Mircea Radu și soția lui știu deja cum se va numi fetița lor, iar una dintre opțiuni ascunde o mare durere a prezentatorului TV.
”Pe fiica mea o va chema Clara Elena. Sunt nume frumoase, limpezi, melodioase iar unul dintre ele este în memoria mamei mele”, ne-a mărturisit Mircea.

Elena Radu, femeia care i-a dat viață, s-a stins pe când el avea doar 10 ani, în urma unei nemiloase lupte cu cancerul. Mircea i-a păstrat mereu vie amintirea și s-a îngrijit mereu de mormântul ei, mormânt la care și-a dus și soția încă din primele luni ale relației lor.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*