In urma cu doar cateva luni, TEO TRANDAFIR si-a anuntat fetita ca este infiata! A luat-o de la 6 luni! Adevarul crunt despre mama biologica a MAIEI! Prezentatoarea Tv a recunoscut: „Asta se intampla cand Maia inca era in burta mamei sale. Apoi…”

In urma cu doar cateva luni, TEO TRANDAFIR si-a anuntat fetita ca este infiata! A luat-o de la 6 luni!
Adevarul crunt despre mama biologica a MAIEI! Prezentatoarea Tv a recunoscut: „Asta se intampla cand Maia inca era in burta mamei sale. Apoi…”
După ce i-a spus fiicei sale că nu sunt „rude de sânge“, TEO TRANDAFIR a povestit cum a ajuns să o adopte pe MAIA

Teo Trandafir e cu siguranţă una dintre cele mai apreciate femei de televiziune de la noi, iar recent a mărturisit cum a ajuns să o adopte pe fiica ei, Maia.

În urmă cu doar câteva zile, toată lumea a văzut cât de mare s-a făcut Maia, fetiţa de altădată, care acum a devenit o adevărată domnişoară. Totodată, femeia de televiziune i-a mărturisit fiicei sale că este adoptată. Recent, Teo Trandafir a povestit şi cum a ajuns să o cunoască pe aceasta, dar şi momentul în care a decis să o înfieze.

„Am fost intrebata de niste prieteni daca as fi interesata sa adopt un copil ai carui parinti nu au o situatie tocmai buna. Am zis da. Asta se intampla cand Maia inca era in burta mamei sale. Apoi, fara nici o legatura cu cazul Maiei, au mai aparut alte astfel de oportunitati. Mi-am zis ca e clar un semn, ca e timpul sa adopt un copil. Am tinut sa fie Maia aceea“, a povestit Teo Trandafir, potrivit celor de la sfatulpărinţilor.ro.

În plus, Teo a dat mai multe detalii şi despre mama biologică a Maiei: „Nu, nu stiu nimic despre ea“. De asemenea, atunci când a fost întrebată dacă fiica sa a întrebat vreodată despre mama sa „adevărată“, vedeta TV a mărturisit că „O singură dată. I-am spus că mama ei a făcut tot posibilul să o ţină lângă ea, dar nu a putut din mai multe motive, care nu au ţinut de ea. A înţeles. Apoi i-am mai spus că Dumnezeu a trimis-o în casa noastră“.

Teo i-a spus Maiei că e adoptată, în direct
Chiar dacă a mai povestit că prima dată i-a spus Maiei că e adoptată la vârsta de doi ani şi jumătate, în urmă cu doar câteva zile, toată lumea a putut remarca faptul că aceasta a crescut foarte mult şi s-a şi maturizat. Totul s-a întâmplat în cadrul unui Live pe Facebook, atunci când Maia i-a dat mamei sale o replică emoţionantă, atunci când Teo Trandafir i-a spus că nu sunt „rude de sânge“, în direct.

Prezentatoarea TV a ales să o invite pe adolescentă într-un live pe pagina ei de Facebook în care să vorbească despre ”conflictul dintre generaţii”. La un moment dat, vedeta a rugat-o pe fiica ei să explice faptul că nu sunt ”rude de sânge”.

”Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viaţa ta, atunci când tu te-ai născut şi ne-am aşteptat ca la un moment dat să existe discrepanţe între noi. Mai ales că tu eşti într-o situaţie mai specială şi noi două nu suntem… cum spun oamenii, ”rude de sânge””, i-a spus Teo Trandafir fiicei sale, Maia, pe care a avut-o invitată în live-ul de pe Facebook.

Maia i-a răspuns mamei sale cu o maturitate incredibilă, dezvăluind cum a reuşit să o iubească şi să depăşească obişnuitul ”conflict dintre generaţii”. Copila a comentat cu aceeaşi maturitate şi faptul că e adoptată: ”Am clădit împreună o relaţie foarte strânsă. Ne înţelegeam din priviri, gesturi, mimică. Nu as putea spune cuiva ”mama” care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce ştiu azi. Şi asta cu sângele, după părerea mea, nu e cea mai potrivită chestie. Sunt fraţi de sânge care nu se înţeleg şi copii ”de sânge” şi tot felul care nu au relaţii tocmai potrivite cu părinţii lor”.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*