În urmă cu 40 de ani BUNICA lui se îmbolnăvise și ABANDONASE MAGAZINUL DE PANTOFI. 40 de ani mai târziu au spart PORȚILE de METAL și AU DESCHIS CUTIILE. Uite CE SECRET UITAT ascundeau CAMERELE și ce lăsaseră ANGAJAȚII în urmă

Această poveste a fost postată pe o rețea socială de către un utilizator al rețelei sociale Reddit. El și familia sa s-au aventurat într-o bună zi într-un vechi magazin de pantofi care fusese închis de 40 de ani, proprietarii fuseseră stră-stră-bunicii lui. Dar nu se așteptau să găsească asta! Totul a fost de parcă ar fi călătorit în timp, în anii 1960.

În primul rănd au găsit rânduri și rânduri de cutii de pantofi, aranjate peste tot pe rafturi. Se pare că magazinul fusese abandonat în spatele unei porți de metal după ce bunica acestui utilizator de Reddit se îmbolnăvise.

Pe lângă pantofi au mai găsit și un cuptor pe lemne care înainte menținea camerele călduroase pentru clienți. Pantofii erau în stare impecabilă și stilurile erau asemănătoare cu cele care se poartă și astăzi.

Iată, în imagini, ce au găsit înăuntrul a ceea ce mai demult fusese un respectat magazin de pantofi la modă:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*