În grădina casei pe care au cumpărat-o era o ușă de metal care ducea sub pământ. Timp de 10 ani nu au avut curaj să o deschidă. Ce au găsit când și-au luat în sfârșit inima în dinți…

Ken și Carol Zwick au cumpărat casa visurilor lor, însă când au descoperit în grădină o mare ușă de metal care ducea sub pământ nu și-au pus prea multe întrebări.

Au continuat să se bucure de ceea ce le oferea la suprafață proprietatea lor și să se gândească mai puțin la ceea ce era dincolo de masiva ușă. Așa au trecut 10 ani, până când curiozitatea nu le-a mai dat pace.

Așa au descoperit un bunker, care fusese construit de fostul proprietar al casei în 1960. În acea perioadă, SUA și URSS trăiau sub amenințarea constantă a unui bombardament nuclear, așa că adăpostul venea ca o salvare.

Nu mică le-a fost supriza când au descoperit că adăpostul era plin cu tot felul de provizii– haine, medicamente, ustensile, lămpi, baterii, lucruri care în mod normal ar fi trebuit să ajungă unei familii timp de două săptămâni.

CITESTE SI: Se plimba prin pădure când a văzut nişte grajduri ce păreau a fi părăsite. Când a deschis uşa a încremenit: „Dumnezeule, ce e asta?!”

În timpul unei plimbări prin pădure, un bărbat din Spania a dat peste nişte grajduri părăsite. A decis să meargă la ele, pentru a vedea ce ascund.

Când a ajuns a dat o tură, după care şi-a făcut curaj, a deschis uşa şi a intrat înăuntru. A rămas blocat când a văzut ce era în interiorul lor: Grajdurile ponosite erau transformate de fapt într-o casă extrem de luxoasă de un cuplu cu mulţi bani.

Omul şi-a cerut scuze ca a intrat peste ei, însă proprietarii l-au invitat să rămână, pentru a le arata mai în detaliu locuinţă, scrie kanald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*