În familia Borcea e bucurie mare. Mihaela tocmai ce a făcut ANUNȚUL și au apărut primele imagini cu ea alături de cel mai important bărbat. A primit o mulțime de felicitări

Băiatul cel mare al lui Cristi Borcea a absolvit școala. Patrick și-a terminat studiile la International School of Bucharest.
Bucurie mare în familia Borcea. Fiul cel mare al fostului acționar de la Dinamo și-a încheiat cu succes studiile.
Mihaela Borcea, care a luat în greutate în ultima vreme, și Cristi Borcea au împreună trei copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Fiul cel mare al celor doi, Patrick, a absolvit școala cu succes, iar mama sa, Mihaela Borcea, este în culmea fericirii.

Băiatul cel mare al lui Cristi Borcea a absolvit școala. „Mami și tati sunt mândri de tine”

Pe internet, Mihaela Borcea a publicat mai multe fotografii de la evenimentul din viața fiului ei cel mare, unde a fost prezentă și unde s-a bucurat alături de el.

Vedeta, care a vorbit la un moment dat despre problemele de sănătate ale fostului ei partener de viață, i-a transmis și un mesaj emoționant lui Patrick.

„Sfârșit de clopoțel! Îți doresc să vrei să crești, să riști, să îți deschizi aripile și să zbori acolo unde este mai bine pentru ține!… Zbori puiul meu, zbori!!! Începând de azi trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus asemenea nouă, părinții tăi!!!

Muncește cu plăcere, determinare și pasiune și vei avea mereu succes!!! Mulțumesc ISB, mulțumesc tuturor celor care au contribuit la pregătirea și formarea fiului meu pentru o altă etapă a vieții! Felicitări Patrick!! Mami și tati sunt mândri de ține!!!”, a spus Mihaela Borcea.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*