În atenția fetelor: niciodată SĂ NU FACI ASTA când epilezi PĂRUL DIN ZONA INTIMĂ. Metoda verificată…

Este normal să te epilezi în acea zonă, dar cel mai bine e să o faci la salon. Totuși, dacă hotărăști să îți epilezi singură zona intimă, pentru că e mai ieftin sau pentru că îți e rușine să o facă altcineva, ține cont de aceste sfaturi! Dacă le urmezi, nu vei mai avea niciodată probleme.

Tunde puțin părul înainte de a te epila. Dacă parul pubian a apucat să crească înainte de a-l îndepărta cu lama, ai grijă ca acesta să fie destul de scurt, căci altfel va fi greu de îndepărtat. Dacă îți e frică să umbli în acea zonă specială cu o foarfecă, folosește un aparat care să tundă părul.

Ai grijă ce lamă folosești. Nimănui nu îi pasă ce culoare are lama pe care o folosești. Așa că nu te orienta direct către raionul de lame roz, ci încearcă să folosești și un astfel de aparat de la raftul pentru bărbați, căci poate acestea îți vor oferi o experiență mai plăcută.

Atenție la poziție! Fără nicio urmă de glumă, încearcă să găsești o poziție confortabilă prin care să îți asiguri o epilare rapidă și nedureroasă.

Ai grijă să pregătești pielea pentru epilat. Asigură-te că zona este curată și e cel mai bine să realizezi procedura când faci baie sau duș, pentru ca porii să fie deschisi. Poți să folosești chiar și un scrub care să exfolieze puțin suprafața ce urmează să fie epilată.

Niciodată să nu razi părul din zona intimă fără un „ajutor”, adică fără un gel sau o loțiune care să ajute lama să alunece. Daca nu folosești o soluție specială, pielea va fi iritată și vei suferi de o neplăcută usturime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*