În 1998 și 1999, Elena Cârstea a înfiat două fetițe pe care le-a luat cu ea în America. Anii au trecut, iar fetele sunt mari și au ales cariera militară. Ce frumoase sunt în uniformă!

Elena are două fiice adoptate. Cea mai mare dintre ele a ajuns la 20 de ani și e din ce în ce mai atrăgătoare.

Au avut șansa ca în urmî cu ani buni una dintre cele mai cunoscute soliste de la noi, la acea vreme, să le ia sub aripa sa, direct de la orfelinat. Sanda și Adriana, cele două fiice adoptate de Elena Cârstea au crescut însă frumos.

Dovadă în acest sens stă cea mai recentă fotografie făcută publică de cunoscuta cântăreață de muzică ușoară.

Ea a postat, pe o rețea socială, o fotografie în care apare alături de fiica sa cea mare, Sanda, care s-a făcut o tânără în toată frumusețea.

Elena Cârstea i-a transmis un mesaj fiicei sale mai mari, care a împlinit 20 de ani.

„La mulți ani pentru 20 de ani, fată dragă!”, i-a urat Elena Cârstea.

Elena Cârstea, care și-a pierdut sora la începutul acestui an, are o căsnicie fericită cu Glenn Mutard, care i-a adoptat pe loc ambele fiice, cu care s-a purtat ca un adevărat tată. Artista nu mai cântă peste Ocean, acolo unde este stabilită, dar asta nu înseamnă că nu muncește. Ea își câștigă existența și din vânzări imobiliare.

Înainte de 1989, Elena Cârstea a suferit mai multe avorturi, care nu au rămas fără urmări. “Am făcut întreruperi de sarcină, pentru că era pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă. De atunci, nu am mai putut face copii. Eram mica şi proastă. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas însărcinată, dar nu am putut ţine sarcina”, a declarat Elena Cârstea.

Așa se face că, la 35 de ani, artista a decis să înfieze două fete, pe Sanda și Adriana.

După mai mulți ani, artista a decis să se mute împreună cu cele două fete, în SUA, în căutarea unei vieți mai bune. S-a căsătorit cu un american, Glenn Muttart, și și-a luat licența de agent imobiliar. Ea lucrează în zona Palm Beach, Florida, și este unul din cei mai buni agenți imobiliari – foarte muncitoare, capabilă să rezolve orice problemă a clientului.

Sanda a terminat liceul și, conform libertatea.ro, a fost plecată doi ani la rând, în armata americană, unde a făcut față cu brio antrenamentelor dure. Acum și sora ei mai mică, Adriana, a îmbrăcat uniforma militară. Mai are puțin până termină liceul, dar pare că va face și ea carieră în armată. După obiceiul american, ambele fete au lucrat de la vârste fragede pentru a-și câștiga banii de buzunar. Sanda a lucrat într-o parcare, în timp ce Adriana a fost baby-sitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*