„În 1967, când am rămas gravidă, părinții m-au trimis să nasc undeva la țară și m-au obligat să dau copilul. Nu erau de acord să mă mărit cu tatăl copilului. 30 de ani mai târziu, am primit un telefon…. „

A hotărât să spună tuturor povestea vieții ei, de când și-a dat copilul nou născut spre adopție până în zilele noastre, când a primit un telefon… Povestea ei a fost transmisă prin intermediul nepoților.

“Jenna era îndrăgostită de David. David provenea dintr-o familie foarte săracă, iar tatăl Jennei nu a aprobat relația dintre cei doi și i-a interzis fetei să-l mai vadă pe David, povestește newsner.com

Relația a continuat, însă pe ascuns. Când Jennași-a dat seama că este gravidă, i-a mărturisit tatălui iar el a trimis-o la o mătușă, la țară, ca să nască. Iubitul ei a suferit, dar a venit momentul să se înroleze în armată. Deși i-a trimis săptămânal scrisori, nu au ajuns niciodată la ea, din cauza tatălui ei.

La rândul ei, Jenna a încercat să depășească momentul cumplit al despărțirii de bebelușul ei și a plecat la facultate, apoi a găsit un loc de muncă în alt oraș. Nu a mai vorbit în viața ei cu tatăl care i-a interzis iubirea vieții ei.

De altfel, femeia nici nu a mai iubit pe nimeni. Nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut alți copii și s-a concentrat pe carieră, devenind o profesoară excelentă. Într-o zi a primit un telefon care i-a schimbat viața. Da, era fiul ei. A găsit-o exact ca în filme, pentru că voia neapărat să își cunoască mama naturală. Fiul ei era deja căsătorit și avea doi copii.

Peste două săptămâni s-au văzut în gară. S-au strâns în brațe, a făcut cunoștință cu nora și cu nepoții.

Dar asta nu e tot. Cei patru erau însoțiți de un bărbat. Jenna a fost șocată. Fiul ei i-a spus: L-am cunoscut și pe tata săptămâna trecută. Nici el nu s-a căsătorit vreodată.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*