Imaginile astea nu sunt trucate: ea este fata cu cel mai mare fund din lume, are un diametru de 1.8 metri! Stai sa vezi cum arata cand se ridica in picioare:

Fata din imaginile alaturate a devenit celebra pe internet datorita unei particularitati a corpului mai putin obisnuita.

Pe numele ei Raylynn, tanara are peste 489.000 de urmaritori pe Instagram, retea de socializare pe care posteaza foarte des imagini in care isi prezinta fundul urias.

Posteriorul ei are o circumferinta de, atentie, 1.77 metri si este probabil cel mai mare din lume! Forma corpului ei este cu atat mai ciudata cu cat tanara nu este grasa deloc.

Raylynn stie sa isi foloseasca aceasta particularitate ca pe un atu si se fotografiaza in ipostaze sexy, care sucesc mintile barbatilor. Iata mai jos cateva imagini cu ea.

Voua vi se pare ca arata bine?

PARIU CA NU STIAI ASTA! Tocmai au descoperit ca femeile cu fundul MARE sunt…

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Oxford au descoperit faptul ca ca femeile cu fundul mare nu sunt doar mai inteligente, ci si mai rezistente in fata bolilor cronice, scrie elitedaily.com. Acestea au un nivel mai scazut de colesterol si au sanse mai mari sa produca hormoni care metabolizeaza zaharul.

Astfel, femeile cu posteriorul pronuntat sunt mai ferite de boli precum diabetul si problemele cu inima.

Cercetatorii britanici au mai descoperit faptul ca aceste femei cu bazinul lat aduc pe lume copii cu abilitati intelectuale superioare si care se maturizeaza mai rapid.

„Un fund mare favorizeaza, de asemenea, nivelul de leptina din corpul femeii, care este un hormon responsabil pentru reglarea greutatii, si dinopectina, un hormon cu atribut anti-inflamator, de protectie vasculara si antidiabetic”, sustine profesorul Konstantinos Manolopoulos, cel care a coordonat studiul.

Studii anterioare au aratat faptul ca femeile cu posteriorul mare, cu soldurile late si cu talia mica pot trai mai mult. De asemenea, aceastea sunt mai inteligente decat cele mai putin dotate in aceasta zona a corpului.

Conculziile aceastea au fost trase abia dupa ce au fost analizate dosarele a nu mai putin de 16.000 de femei. Cercetatorii nu le-au luat in calcul si pe doamnele sau domnisoarele cu „imbunatatiri” la nivelul feselor.

De ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu fundul mare

Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Beyonce sau Nicki Minaj reprezintă pentru mulţi bărbaţii femeia perfectă. Singurul lucru pe care îl au în comun acestea este posteriorul mare.

Cercetătorii de la Universitatea Bilkent, din Turcia, au descoperit că bărbaţii sunt atraşi de femeile care spatele care se curbează la 45 de grade deasupra fundului, notează Daily Mail. Această curbură este întâlnită la femeile care au posteriorul mare, mai scrie sursa citată.

Experţii spun că femeile care au un posterior mare sunt considerate în mod inconştient de către bărbaţi ca fiind femei mai sănătoase şi care nasc copii sănătoşi. În plus, bărbaţii asimilează posteriorul proeminent cu abilităţile unei femei de a căuta surse de hrană.

Pentru a se ajunge la această concluzie, cercetătorii au chestionat un grup de 300 de bărbaţi cu privire la cât de atractive le consideră pe femei în funcţie de cât de mare este curbura ce se formează deasupra posteriorului.

Rezultatele au arătat că femeile ce aveau o curbură de 45,5 grade erau considerate extrem de atractive. ”Bărbaţii îşi pot direcţiona privirea asupra posteriorului unui femei, obţinând în felul acesta o serie de informaţii despre femei, dar acest gest este făcut în mod inconştient”, a explicat dr. David Lewis, cercetător de la Universitatea Bilkent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*