Imagini îngrozitoare! Și-a bătut calul și a aruncat cu ulei pe el. Haideți să îl găsim!

Este anul 2017 si in Romania unii oameni nu vor sa evolueze. Este vorba de un barbat care ar locui in Afumati, Ilfov. Acesta si-a batut si infometat calul cu care isi facea treaba. Pentru ca era slabit si epuizat, animalul a lesinat in mijlocul drumului.

Greu de crezut si greu de privit! Un barbat din Comuna Afumati, Judetul Ilfov a devenit viral pe Facebook. Imaginile cu el au fost publicate pe pagina MDPA Miscarea Dreptate pentru Animale. Oamenii s-au revoltat in momentul in care au vazut cum se poarta acesta cu bietul animal.

Suparat pentru ca animalul a lesinat, barbatul a scos biciul din dotare si a incercat sa il determine pe cal sa se ridice. Cum nici asta nu a mers, a aruncat cu o cantitate mare de ulei (pare a fi de masina) pe el. Un trecator a vazut ce se intampla si a scos imediat telefonul mobil.

Barbatul care a inceput sa filmeze s-a enervat cand a vazut ca stapanul calului nu vrea sa coopereze. L-a intrebat numele complet si, furios ca nu il afla pentru a se duce cu el la politie, incepe sa il injure pe om.

La numai cativa km de capitala acestei tari, cetatenii au asistat ingroziti la aceste imagini.
Ce autoritati sa chemi in tara? La cine sa apelezi?
Romania, tara cruzimii impotriva animalelor!
Romania groazei!

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*