Imagini bombă, ce transformare! Cum arăta Gabriela Cristea înainte să-l cunoască pe Marcel Toader! Nu era vedetă pe atunci și poza fără pic de rușine. Iată imaginile pe care le vrea uitate

Sunt multe cazurile în care atât vedetele, dar și oamenii obișnuiți se rușinează cu pozele făcute în adolescență, dar există și excepții notabile! Gabriela Cristea este una dintre ele.

Prezentatoarea s-a născut pe 26 octombrie 1974, în Oltenița, județul Călărași, însă nu a avut o copilărie model, pe când era mică nu a fost chiar fericită.

La vârsta de 18 ani a fost dată afară din casă de către părinții săi care nu erau de acord cu niciun chip cu calea și cariera pe care fata lor dorea să le urmeze: televiziunea.

În ciuda acestui fapt, Cristea nu și-a abandonat visul, a muncit mult, a perseverat, iar în cele din urmă a și reușit să dea lovitura și să ajungă acolo unde și-a dorit întotdeauna, în lumina reflectoarelor!

Prima dată s-a angajat la televiziunea națională, unde a moderat emisiuni de divertisment, apoi a mers la Tele 7 abc, și, în cele din urmă a mers la postul unde activează și acum.

Iată imaginile care sunt mai puțin cunoscute din tinerețea ei, deși există multe imagini unde pozează în toată splendoarea în costumul Evei, din motive evidente nu le putem reproduce pe acelea decât parțial:

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI:

Gabriela Cristea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile! De ziua ei Tavi Clonda a reușit să o emoționeze atât de mult încât a plâns în hohote. Uite ce a făcut, alături de mama lui. Are cea mai bună soacră din lume!

În familia Gabrielei Cristea totul este numai o sărbătoare în aceste zile! La doar 3 zile de la împlinirea unei luni de la nașterea micii lor prințese, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere. Fosta prezentatoare a împlinit 43 de ani și surprizele au curs atât din partea soțului, dar și din partea soacrei sale.

Pe de o parte Elena Clonda a vrut să o celebreze pe nora sa în văzut lumii, astfel că a postat pe Facebook mai multe amintiri cu vedeta. Gestul mamei lui Tavi Clonda a fost observat de fani care i-au urat toți lucruri care mai de care mai luminoase.

Pe de altă parte, și Tavi Clonda a dorit să-i facă soției o surpriză la fel de publică. Iată ce i-a transmis el pe pagina sa de Facebook:

,,La mulţi Ani, iubita mea soţie, sunt foarte mândru de tine, de noi! În tine am găsit tot ce îmi doream de la o femeie, esti puternică, nu te laşi învinsă niciodată, împărtăşim aceleaşi vise, pe unele le-am împlinit împreună, restul vor urma, împărtăşim aceeaşi iubire şi de o lună de zile impărtăşim un îngeraş de fetiţă! Să fii sănătoasă pentru că iubită şi împlinită eşti! La mulţi ani, Iubi! @gabrielacristeaclonda #lamultiani#happydad #happyhusband#bellavictoriamargot #victorienii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*