Îi râde inima! 😍😍 A reușit să-i surprindă pe toți și primește mesaje peste mesaje. Bianca Drăgușanu a făcut public în urmă cu câteva minute

Bianca Drăgușanu i-a uluit pe toți. „Acum știi de ce nu au mulți loc de tine”
Vedeta s-a afișat într-o ținută spectaculoasă care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, vedeta a stârnit vâlvă fie cu aparițiile ei incendiare, fie cu relațiile pe care le-a avut.

În prezent formează o familie cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia Bianca

Drăgușanu i-a uluit pe toți. „Picioare kilometrice”

Bianca Drăgușanu s-a afișat pe internet într-o rochie de culoare albastră, făcută la atelierul ei, care i-a pus foarte bine în valoare corpul aproape perfect și picioarele extrem de lungi și foarte bine tonifiate.

Apariția i-a uimit pe fanii vedetei, care s-au întrecut în complimente.
„Acum știi de ce mulți nu au loc de tine….?…pentru că puțini recunosc calitățiile, aptitudinile….dar meriți din plin”, „Picioare kilometrice!!!”, „Ai un corp de invidiat… de aceea ținuta este impecabilă!!!”.

Citeste si:
La nici o lună de când și-a botezat fetița, Bianca Drăgușanu ia prin surprindere pe toată lumea. Tocmai ce a făcut anunțul. Toată lumea a felicitat-o

Bianca Drăgușanu s-a transformat în fata cu părul de foc. Are un look cu care i-a impresionat pe admiratori.
Bianca Drăgușanu este cunoscută ca una dintre cele mai grijulii vedete de la noi atunci când vine vorba despre imaginea sa.
Vedeta, care este mămica unei fetițe pe nume Sofia Natalia din relația pe care o are cu ex-prezentatorul de televiziune Victor Slav, și-a lăsat fanii cu gura căscată, afișându-se cu un look total schimbat în fața lor.

Bianca Drăgușanu s-a transformat în fata cu părul de foc. A primit numai cuvinte de laudă

Bianca Drăgușanu, care și-a botezat fiica la începutul lunii mai, are părul roșu ca focul. Îi stă foarte bine roșcată, după cum au remarcat și prietenii ei virtuali. Însă, schimbarea de look nu este una definitivă, ci este vorba doar despre o perucă.
„Ce bine își stă cu culoarea asta”, „Super bine îți stă așa”, „Foarte frumoasă”, „Super mișto îți stă roșcată”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Bianca Drăgușanu.

Recent, Bianca Drăgușanu a răbufnit pe contul de socializare, după ce a aflat că un brand cunoscut se folosește de numele acesteia pentru a-și promova hainele. În urma mesajelor primite, vedeta a ținut să lămurească problema.
Bianca Drăgușanu a răbufnit pe contul de socializare. Deținătorii unui brand de haine s-au folosit de imaginea ei pentru a scoate profit.

„Pentru ca primesc foarte des acest fel de mesaje m-am hotărât să clarific de câte ori va fi nevoie, ca brandul NU imi apartine! A fost doar o colaborare de imagine din care inca vad că se mai profită!!! Vă rog să fiți atenti la eticheta și la detalii! Eu NU fac haine din acest brand si NU am magazine prin mall-uri! Nu vă mai lăsați înșelați! Eu am propriul brand! Hainele mele sunt în doar câteva magazine din țară și din străinatate”, a scris Bianca Drăgușanu pe Facebook.

Citeste si:
Ce surori frumoase au Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi cât seamănă cu vedetele! :O Cele două au strălucit la botezul Sofiei

Decor de basm, ţinute elegante şi persoane dragi alături. Aşa s-ar putea descrie pe scurt petrecerea de botez a Sofiei, fetiţa Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, la care au semnat condica părinţii, surorile şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului. Evenimentul a avut loc duminică, la un restaurant de fiţe din Herăstrău, unde doamnele şi-au etalat decolteurile şi accesoriile preţioase. Surorile prospeţilor părinţi nu au trecut nici ele neobservate, Cătălina Matache şi Oana Drăguşanu atrăgând atenţia fără prea mari eforturi.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au încheiat săptămâna cu o petrecere pe cinste, la care au încins ringul de dans. Cei doi şi-au creştinat fetiţa, Sofia, în vârstă de şapte luni şi jumătate, şi i-au avut alături pe toţi cei dragi lor. De la eveniment nu au lipsit părinţii lui Victor Slav, dar nici ai Biancăi, tatăl vedetei fiind extrem de emoţionat.

Jimmy Drăguşanu a stat mult timp internat în ultimele luni din cauza unor probleme de sănătate, care l-au ţinut departe de nepoata sa. Fericit, bărbatul s-a fotografiat cu fiica lui, Oana Drăguşanu, sora mai mică a Biancăi.

Tânăra, care seamănă izbitor cu vedeta, a fost însoţită de soţul ei Adrian şi de băiatul cel mare pe care îl are dintr-o relaţie anterioară. Dacă Oana a mai apărut până acum în public alături de celebra ei soră, Cătălina Matache, sora lui Victor Slav, este ceva mai discretă. Duminică însă nu a putut să scape de obiectivul camerelor de filmat şi nici de bliţul aparatului de fotografiat. Bruneta a venit împreună cu soţul ei şi fetiţa lor, Briana, în vârstă de 8 ani.

Sora lui Victor Slav seamăna şi ea şi celrbrul ei frate şi deşi ar fi tentat-o o carieră în televiziune, ea a ales un domeniu total diferit. „Mi-ar fi plăcut să lucrez în televiziune… Da, cu siguranţă, dar am o vorbă: nu puteau fi două vedete în familie. Glumesc. Adevărul este că nu am încercat să văd dacă mă descurc, dacă sunt acceptată în acest domeniu. Nu cred că trebuie să fii doar o imagine, trebuie să transmiţi şi celalalte calităţi, în cazul în care există – inteligenţă, inventivitate, simplitate, perspicacitate – pentru a rămâne în showbiz.

Eu lucrez la Ministerul Administaţiei şi Internelor, la Inspectoratul General pentru Imigrări pe fonduri europene. Nu am vrut să îmbrăţisez meseria de ofiţer, doar profesia de economist, dar printr-o conjunctură favorabilă la acel moment am ajuns să lucrez aici. Nu mă identific nici după 10 ani cu această meserie, dar oamenii şi faptul că mă simt utilă în ceea ce fac mă ţin încă aici”, povestea Cătălina într-un interviu pentru protv.ro.

333333333333333333333333333333333333333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*