Ii era rau, avea greturi, vomita si simtea ca ceva o gadila pe interiorul burtii

Nu a mai suportat si a mers la un control. Cand a vazut ce are acolo, medicul s-a ingalbenit la fata

O femeie din Japonia a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita niciodata! Totul a inceput intr-o zi cand doamna, in varsta de 36 de ani, s-a trezit simtindu-se foarte rau. La inceput nu a dat importanta, crezand ca este ceva trecator.

Simptomele de greata, varsaturi si dureri de stomac s-au mentinut insa timp de mai multe zile, asa ca s-a hotarat sa mearga la un control. Initial doctorii i-au facut cateva teste, pentru a se asigura ca nu are nimic la plamani sau la inima. Cand au ajuns in zona abdomenului au observat ca peretii stomacului ei erau mult mai grosi decat in mod normal, asa ca s-au hotarat sa aprofundeze, motiv pentru care i-au introdus o camera in interior.

Cand au vazut ce era acolo, au incremenit! 11 viermi vii erau acolo, care o mancau practic pe interior. Se pare ca acestia au ajuns in stomacul ei sub forma de larve, dupa ce femeia a mancat somon crud. Din fericire totul s-a terminat cu bine inainte de o tragedie.


Actrița Adriana Trandafir, în stare gravă

Imediat după ce a terminat filmările pentru un show de televiziune, cunoscuta actriță Adriana Trandafir a ajuns de urgență la spital.

Adriana Trandafir face parte din categoria actorilor de seama, cu care România se mândrește. În prezent, actrița este implicată în show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva”, difuzat la Antena 1. În timpul filmărilor pentru prima ediție, actrița a acuzat probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns la camera de gardă, în miezul nopții.

De ce a ajuns Adriana Trandafir la spital?
Adriana Trandafir s-a confruntat cu dureri puternice la piciorul drept și chiar dacă i-au fost administrate analgezice, durerea nu numai că nu s-a diminuat, ci a devenit tot mai acută. Astfel, imediat după ce a încheiat filmările, actrița a decis să meargă la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a vedea care este cauza. Se pare că o luxație în zona genunchiului era sursa durerii, iar acum actriței i-a fost administrat un tratament și i s-a recomandat să se odihnească câteva zile.

“Acolo, pe scenă, datorită adrenalinei, nu am simțit durerea. După ce mi-am susținut însă proba, pe măsură ce timpul trecea, genunchiul mă durea din ce în ce mai tare. Așa că, la încheierea filmărilor, m-am urcat în mașină și m-am dus direct la spital. După ce m-a consultat, medicul mi-a spus că am o luxație de genunchi. Mi-a prescris un tratament cu antiinflamatoare și mi-a recomandat repaus la pat pentru câteva zile. Acum sunt bine, slavă Domnului!”, a povestit Adriana Trandafir, potrivit libertatea.ro.

Se întâmplă la 5 ani de la moartea lui Iurie Darie. Cu zâmbetul pe buze, Anca Pandrea a făcut un anunț neașteptat. <3 Cine e bărbatul care i-a călcat pragul casei . Acum au mers împreună în vacanță. Și-a scos toți banii din geantă, iar ce s-a întâmplat la piscină i-a lăsat pe toți mască
Se întâmplă la 5 ani de la moartea lui Iurie Darie. Cu zâmbetul pe buze, Anca Pandrea a făcut un anunț neașteptat. <3 Cine e bărbatul care i-a călcat pragul casei

Anca Pandrea i-a devenit foarte apropiată lui Miron Cozma. Actriţa și-a petrecut vacanța alături de acesta și de gașca lor de prieteni.

De la decesul lui Iurie Darie (în noiembrie, 2012), Anca Pandrea n-a mai fost în vacanță. Actrița refuza de fiecare dată să părăsească Bucureștiul, în ciuda insistențelor amicelor sale.

Chiar dacă timpul trecut nu a reușit să vindece rănile provocate de pierderea celei mai dragi persoane din viața sa, Anca Pandrea a acceptat, în cele din urmă, și o ieșire de câteva zile, departe de casă. Cel care a reușit să o convingă a fost nimeni altul decât Miron Cozma. La două luni de când fostul lider al minerilor, Miron Cozma, îi călca pragul casei, pentru a o duce la un eveniment sportiv, acesta a invitat-o într-o minivacanță de câteva zile pe meleaguri oltenești. Anca Pandrea și Miron Cozma, împreună cu mai mulți prieteni, s-au cazat la Corabia și au vizitat Mănăstirea Plăviceni, acolo unde se află o parte din moaștele lui Mihai cel Viteaz și Sfânt.


”Nu mai fusesem plecată de când Iura nu mai este. Am stat la Corabia, dar înainte ne-am oprit la Sprâncenata. Miron Cozma îi anunțase că venim și am fost așteptați cu pește și saramură. Ne-am continuat drumul, iar a doua zi am ajuns la mânăstirea Plăviceni, unde moaștele lui Mihai cel Viteaz și Sfânt au fost scoase afară, în prezența mai multor preoți din mai multe localități. Apoi, 50-60 de femei au făcut toată noaptea sarmale de post, în foi de viță. Seara am încheiat-o la un prieten de-ai lui Miron”, a povestit Anca Pandrea pentru Libertatea.
Și-a donat toți banii din geantă!

După ce a participat la cina dată de amicul lui Cozma și a ascultat muzica artiștilor care le-au cântat, Anca Pandrea a mers din masă în masă pentru a le cere celor prezenți să doneze bani pentru biserică! Înaintea acestora, actrița își dăduse, în același scop, toată suma pe care o avea în geantă (700 de lei).

”M-am dus la ei și le-am zis să dea bani nu doar pentru muzică, ci și pentru biserică. I-am strâns eu și apoi i-am dat starețului. M-am dus cu mâna întinsă la fiecare masă și nu m-am mișcat de lângă ei până nu au dat și pentru biserică”, a mai povestit actrița.
S-a aruncat în piscină

Anca Pandrea nu a ascuns nici faptul că, în aceeași seară, a sărit în piscina din incintă, să facă baie. ”Eu dacă văd apă, acolo sunt. M-am aruncat în piscină la ora 22”, a adăugat aceasta. Actrița a mai spus și că i-a dus starețului o fotografie cu ea și cu Iurie Darie, pe care acesta a pus-o la altar, pentru ca oamenii să se roage pentru ei.

Familia Denisei, umilită în ultimul hal! Artista se răsuceşte în mormânt!
La mai bine de o lună de la moartea Denisei Răducu, familia artistei este nevoită să treacă prin momente dificile, din cauza unor „binevoitori”.

Imediat după ce a aflat diagnosticul cumplit, Denisa a deschis un proces împotriva Fiscului, ca să recupereze taxa de timbru pentru o maşină şi să aibă bani de tratament. Abia după ce artista a murit, judecătorii i-au dat câştig de cauză, anunţând că îi returnează 15.930 de lei – bani ce ar fi urmat să intre în posesia moştenitorilor. Hotărârea judecătorilor nu a fost pe placul finanţiştilor de la Sectorul 4, aşa că aceştia au atacat recent sentinţa, încercând să pună mâna pe banii familiei Răducu.

Denisa Răducu a luptat cu statul până în ultimul moment, încercând să recupereze taxa de timbru pentru o maşină, ca să aibă bani de tratament. Ca o ironie a sorţii, după moartea artistei, magistraţii au decis: “Obligă pârâta AFPS4 să restituie reclamantei suma de 15.930 lei reprezentând timbru de mediu, la care se adaugă dobânda fiscală de la data de plăţii până la data restituirii efective. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 350 lei cheltuieli de judecată. Admite cererea de chemare în garanţie. Obligă pe chemata în garanţie la plata către pârâta a sumelor ce fac obiectul cererii principale”.

Răpusă de o boală cumplită

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la finele lunii iulie, iar familia a decis să o înmormânteze la Ștefănești. Ea fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se putea pentru a o scăpa din ghearele morţii. Pe lângă tratamentele clasice, recomandate de medici, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, însă totul a fost zadarnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*