Amazing sexy couple having fun in romantic room
Amazing sexy couple having fun in romantic room

Iata 4 tehnici care te ajuta sa Rupi Patul!

Cei mai mulţi dintre bărbaţii secolului XXI au înţeles rolul crucial al preludiului în viaţa sexuală. Fără preludiu şansele ca femeile să ajungă la orgasm sunt insignifiante, ceea ce înseamnă o deteriorare a vieţii sexuale. Este adevărat, sexul nu înseamnă totul într-o relaţie, însă lipsa lui lasă un gol care nu poate fi umplut cu nimic altceva.

Şi atunci, indiferent că vorbim de bărbaţi sau femei, cei care nu găsesc acasă ceea ce caută vor începe, în curând, să caute şi afară. Iar de aici până la ruperea relaţiei nu mai este decât un mic pas. Tocmai de aceea este important pentru bărbaţi să înveţe cum să-şi aducă soţia la orgasm cu ajutorul preludiului şi să-şi îmbunătăţească în acest fel viaţa sexuală.
Inainte de a incepe nu uita sa iei in calcul faptul ca fiecare femeie este diferita, cu alte cuvinte, are preferinte diferite. Unele prefera atingerile usoare, altele isi doresc ca partererul sa fie mai agresiv sau le vor pe ambele. Cu timpul, iti vei da seama ce prefera sotia ta cu ajutorul limbajului trupului sau prin incuvintari verbale.

Un ultim cuvant inainte de a vorbi despre tehnicile artei preludiului: nu a ctiona precum un robot, mai intai o sarut, dupa care fac asta, apoi cealalta. Foloseste-ti imaginatia si lasa loc de surprize. Nimeni nu-si doreste sa faca dragoste cu un robot.

1. Dezbraca-ti sotia

Modul in care ii dai hainele jos este o componenta importanta a preludiului. Ai doua optiuni: incet si rapid. Ar trebui sa le incerci pe amandoua, in zile diferite evident, din doua motive: femeile iubesc varietatea; asa iti vei da seama care este varianta ei preferata.

Saruta-ti sotia

Sarutul este, probabil, cea mai importanta parte a preludiului sau chiar a sexului. Si nu te opri doar la sarutul gurii atunci cand intregul ei corp este la dispozitia ta. Foloseste de toate mijloacele pentru a-i arata ca aceasta noapte este a ei si nu ai de gand sa ratezi nici o o bucatica din trupul ei. Nu-ti fie teama sa descoperi, intotdeauna este timpul potrivit pentru explorare.

Preludiul inseamna explorare

Trupul femeii abunda in zone erogene si decat sa gasesti o harta care sa te indrume, mai bine rezerva-ti timp pentru a descoperi ce-i place cel mai mult. Fii atent la mesajele pe care ti le trimite prin limbajul trupului pentru a realiza ce prefera. Ai la dispozitie atat gura cat si mainile. Atinge-i la intamplare diferite zone ale corpului si sopteste-i vorbe dulci.

Vorbeste cu sotia ta

Sa vorbesti cu o femeie in timpul preludiului sau chiar al partidei de amor ii va stimula imaginatia, si, de vreme ce cea mai buna modalitate de a face dragoste cu o femeie este sa-i stimulezi creierul, imagineaza-ti ce orgasm ii vei oferi astfel. Important este sa fii creativ si sa spui lucruri care o excita. Sopteste-i in ureche sau uita-te in ochii ei, insa nu trebuie s-o fixezi cu privirea pana cand iti va da un raspuns.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*