I-au dat foc, i-au pus droguri in mancare, apoi i-au rupt gatul, dar tot n-a vrut sa moara. O sa iti dea lacrimile cand o sa vezi cum arata catelusul acum! Minunile exista!

Reprezentantii unei organizatii de protectie a animalelor au declarat ca este unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-au avut.

Chunky, un catelus din rasa Chihuahua, a fost victima unor abuzuri cum vezi doar in filmele de groaza. Patru adolescenti, de 15 si 16 ani, l-au furat de la stapanii lui si l-au torturat. Dupa ce au fost prinsi au recunoscut sa l-au lovit cu pumnii si picioarele, pana cand i-au rupt picioarele si gatul.

Asta nu a fost tot. Ei au marturisit ca i-au dat droguri, in mancare si i-au dat foc, dupa care l-au aruncat intr-un cos de gunoi.

Ca prin minune, cainele a supravietuit si, cu ajutorul medicilor, s-a recuperat fizic complet, dar e inca bantuit de amintirile traumei, care il vor bantui toata viata.

„Cazul acesta m-a facut sa tremur. Nu au nicio scuza pentru comportamentul extrem, crud si barbaric”, a spus Caroline Doe, inspectorul care conduce organizatia britanica de protectie a animalelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*