teo

I-a murit sotia in brate. Sotul Laurei a bagat un plic in buzunarul doctorului. E cutremurator ce era scris

Sotia lui Peter DeMarco, Laura, a fost internata in spital din cauza unui atac de astm. Peter a stat tot timpul cu ea, facandu-i internarea mai frumoasa, daca se poate spune asa. Timp de o saptamana, medicii pareau increzatori ca tanara isi va reveni pentru ca dupa primele doua zile manca si putea sa respire normal.

Din a treia zi, insa, au inceput complicatiile pentru Laura. Dupa o saptamana, lupta cu boala s-a sfarsit. Tanara a murit la spitalul Cambridge CHA din Boston.

La scurt dupa ce a primit teribila veste de la doctori, Peter a scris cateva randuri emotionante pe care le-a pus intr-un plic. A dat scrisoarea medicilor, iar unul dintre ei si-a dat demisia dupa ce a citit.

„Le spuneam prietenilor mei tot ce se intampla in spital in aceste 7 zile de cosmar. Multi dintre ei ma intaratau sa va denunt pentru ca nu ati facut nimic pentru sotia mea. Unii dintre voi sunteti tineri si asta, recunosc, m-a speriat destul de tare la inceput. Mi-am dat seama cat de mult am gresit dupa ce am vazut cu cata delicatete v-ati purtat cu femeia pe care am iubit-o si o voi iubi toata viata. Pentru mine nu a murit.

Pentru mine este mai vie ca niciodata pentru ca m-a facut sa simt zilele astea ceva ce nu credeam ca pot simti pentru cineva pe lumea asta. Vreau sa va multumesc pentru profesionalismul cu care ati tratat-o pe Laura, pentru ca va cereati scuze de fiecare data cand ii dadeati o injectie spunand ca o sa o piste putin.

 

Vreau sa stiti ca in zilele astea am tinut legatura cu socrul meu, doctor de meserie, si tot ce faceati dumneavoastra verificam in alta parte. Imi era frica si imi cer iertare ca m-am indoit de voi. Va multumesc ca nu ati facut-o pe Laura sa moara chinuindu-se. A murit linistita. Frumoasa. Ca o printesa. Va fi printesa mea mereu”, a scris Peter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*