Horoscop: Trei zodii cu cumpene mari în dragoste în această toamnă

Toamna 2017 se anunță un anotimp plin de noroc pentru unele zodii, dar nu la fel de îmbelșugat pentru alte semne. În timp ce sunt femei care își găsesc în sfârșit sufletul pereche, acel om lângă care au toate șansele să îmbătrânească, e valabil și reversul medaliei: pentru câteva dintre locuitoarele zodiacului, anotimpul frunzelor căzătoare va aduce numai necazuri în dragoste!

Rac

Faci ce faci, și tot cu suferința rămâi! Deși ești singura zodie care nu va înșela niciodată, ai parte în general numai de sentimente negative în dragoste. Iar lucrurile nu sunt deloc diferite în toamna 2017, când vei avea de depășit o cumpănă în iubire: ești părăsită sau înșelată!
Este cu atât mai ironic că tocmai tu, cel mai fidel semn din zodiac, ești nevoită să treci printr-o asemenea situație, dar, din păcate, este ceea ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Știm că nu te va ajuta prea tare dacă îți vom spune că tot răul e spre bine, pentru că vei scăpa de o relație care ar fi putut deveni cel mai mare chin al vieții tale, dar până la urmă vei conștientiza la rândul tău această realitate. Tot ceea ce ne dorim este să reușești să treci cât mai repede peste această cumpănă în dragoste.

Săgetător
E, din nou, neașteptat ca tu să fii a doua zodie, după Rac, în topul semnelor care suferă din dragoste în toamna 2017. De ce afirmăm acest lucru? Deoarece te numeri printre femeile care nu conferă o importanță prea mare factorului amoros și care reușesc de cele mai multe ori să își păstreze capul pe umeri chiar și în cele mai fierbinți perioade din viața lor.
Totul se schimbă însă acum, când ai impresia că ți-ai întâlnit dragostea vieții, bărbatul alături de care și tu, fata independentă, simte că poate trăi. Dar cumpăna în dragoste este reprezentantă de faptul că el nu pare deloc să aibă aceeași părere ca tine: e distant, ușor rece, parcă oglindind comportamentul tău de odinioară. Nu vrem să spunem că e vorba de karma, dar te atenționăm că vei avea de suferit, și nici măcar astrele nu vor să se pronunțe, nefiind încă sigure dacă veți rămâne împreună sau nu!

Taur
Atitudinea ta caldă, rezervată, dar totuși romantică față de iubire, ți-a adus mereu numeroși pretedenți, așa că nu prea ai avut de furcă cu acest punct de vedere. Cu toate acestea, tristețea se instalează și în sufletul tău la început de toamnă în 2017, când te vei confrunta cu o mare cumpănă în dragoste.
E vorba de o despărțire care, deși este stabilită de comun acord cu iubitul tău, tot îți va perfora o gaură în inimă. E adevărat că relația voastră șchiopăta în ultima vreme, dar tu ai sperat, în pofida tuturor aparențelor, că vei reuși să repari cu iubire legătura voastră. Deși amândoi ați depus eforturile necesare (și, cel mai probabil, nu a fost vorba nici de o trădare), decideți că este cazul să vă despărțiți drumurile. Doare, mai ales pentru că această hotărâre îți va afecta și încrederea pe care o ai în dragoste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*