Glumețul Florin Călinescu a amuțit, pe scenă a urcat Petru, fiul său rămas în viață. Pe fața actorului se citește emoția profundă, pur si simplu a rămas fără cuvinte. Avea ochii roșii, e blocat – FOTO

Glumețul Florin Călinescu a amuțit, pe scenă a urcat Petru, fiul său rămas în viață.
Pe fața actorului se citește emoția profundă, pur si simplu a rămas fără cuvinte.
Avea ochii roșii, e blocat – FOTO

Fiul lui Florin Călinescu, moment emoționant în ultima semifinală Românii au talent. Petru Călinescu a urcat pe scenă pentru o interpretare de excepție.

Petru Călinescu şi-a lăsat tatăl fără cuvinte când a urcat pe scenă de la Românii au talent, vineri seară, şi a oferit un moment de excepţie în a cincea semifinală a show-ului. Juratul cu greu şi-a stăpânit lacrimile, iar după momentul oferit de fiul său, nu a putut scoate niciun cuvânt.

Fiul lui Florin Călinescu, Petru a început să cânte în liceu, după ce a urmat, timp de cinci ani, cursuri de pian clasic și a continuat studiile în muzică în Marea Britanie, sub atenta îndrumare a lui Sir Paul McCartney, la Liverpool Institute for Performing Arts. Genurile muzicale pe care le preferă artistul sunt jazz/ swing, pop/ rock și musical theatre.

Fiul lui Florin Călinescu, bucuros să urce pe scena Românii au talent
„Pentru mine, Românii au talent înseamnă, în primul rând, o rampă de lansare extrem de binevenită pentru talentele țării noastre. Am primit cu mare drag invitația de a urca la rândul meu pe această scenă, unde voi interpreta o piesă fără vârstă: Always on my Mind.

De-a lungul deceniilor, aceasta a fost interpretată de către artiști precum Elvis Presley, Willie Nelson sau Michael Buble și este nelipsită din repertoriul meu. Este plăcerea mea să o interpretez acum la Românii au talent.”, a spus Petru Călinescu despre momentul pe care l-a pregătit pentru ultima semifinală LIVE Românii au talent.

Unul dintre proiectele de suflet în care este implicat Pentru Călinescu este New Vegas Show, un two-man show proaspăt lansat pe scena jazz/swing din România. Alături de Maximilian Muntean, Petru aduce în cadrul acestui proiect un omagiu celebrilor artiști precum Frank Sinatra, Dean Martin și Ella Fitzgerald.

Telespectatorii vor avea parte vineri, de la 20:30, în ultima semifinală LIVE a sezonului #7epic Românii au talent de un spectacol incendiar, surprize de proporții, reprezentații fabuloase și foarte multă distracție. Fiul lui Florin Calinescu s-a căsătorit recent, în mare secret.

Dramele din viaţa lui Florin Călinescu
Florin Călinescu a fost greu încercat de viaţă. Nenorocirile au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. Pierderea a fost imensă pentru Florin Călinescu şi pentru cei doi băieţi ai săi. Omul de televiziune s-a retras, o bună perioadă, din viaţa publică, iar când se zvonea că urmează să apară din nou pe sticlă s-au întâmplat alte nenorociri.

Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind, se pare, depresiv. Pe lângă Luca, Florin Călinescu a mai pierdut un copil. Este vorba despre o fetiţă care a decedat la cinci luni, cu mulţi ani în urmă, din cauza unei boli incurabile.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*